TURUTSTYRET LEIER DU PÅ GJendesheim

Lyst til å teste en ny aktivitet i vinterfjellet? Ingen grunn til å gå deg vill i utstyrsjungelen. Gjendesheim har et bredt sortiment av topp moderne utleieutstyr for spretne aktiviteter vinter som sommer. Visste du at vi også leier ut fjelljakker, bukser og rykksekker av høy kvalitet?   

60 par flotte fjellski med feller

På Gjendesheim venter 60 par fjellski (Åsnes og Fischer) med støvler, staver og skifeller på turglade vintergjester. Perfekt for opptur utenfor løypene, eller som framkomstmiddel i vårt fantastiske skiløypenett.  

40 par gode randonéeski med skredutstyr

Glem stålkanter og lærsko, på toppturer gjør randonéeutstyr susen. Gjendesheim har 40 par lette toppturski med staver, feller, skistøvler (Dynafit og Scarpa) og full skredsikringspakke til utleie. Ta steget: test rando i år!

Truger for små og store ekspedisjoner

Visste du at truger er kjempegøy? Lån ett av Gjendesheim sine 10 trugepar med staver og gå på oppdagelsestur i fjellbjørkeskogen. Se opp, rett der borte trykker ei rype!

5 fete fatbikes for sykling på vinterføre

Vintervarianten av stisykkel kalles fatbike og lar deg rulle av gårde på hvitt og frosset underlag på brede dekk. Vi leier ut fem fatbikes med hjelmer til gjester som bor på hytta. Anbefales!

Transportpulk med godt drag 

På Gjendesheim har vi lette transportpulker med drag for tunge bører til utleie. Ønsker du å leie barnepulk bør du kontakte naboene våre på Bessheim Fjellstue og Hytter

14 fulldempede stisykler

Er dere en vennegjeng som har lyst til å oppleve høyfjellet på to hjul, men har ikke utstyret? Gjendesheim leier ut 14 fulldempede stisykler av merket La Pierre med hjelmer til grupper som bor på hytta. 

Elektriske stisykler

Glem alt du har lært om sykling i terrenget, aldri har tersekelen vært lavere for å ha det moro på to hjul! Med fulldempet elektrisk stisykkel som fremkomstmiddel kommer du fram overalt der det går sti (ikke tillatt i nasjonalparker og verneområder). Elsyklene leies ut i samarbeid med Bike & Hike Jotunheimen. 

Les mer!

Lei fjellklær og sekk hos oss!

Å kjøpe fjellklær og ryggsekk for en tur eller to er ingen god løsning, verken for kloden eller bankkontoen. Nå kan du i stedet leie jakke, bukse, ullundertøy og ryggsekk på Gjendesheim.

Les mer!

​​​​​​​Booking av utstyr:

For tilbud på leie av utstyr ta direkte kontakt med Gjendesheim på mail eller spør i resepsjonen ved ankomst.

God tur!