TURUTSTYRET LEIER DU PÅ GJendesheim

Lyst til å teste en ny aktivitet i sommerfjellet? Ingen grunn til å gå deg vill i utstyrsjungelen. Gjendesheim har et bredt sortiment av topp moderne utleieutstyr for spretne aktiviteter sommer som vinter. Visste du at vi også leier ut fjelljakker, bukser og rykksekker av høy kvalitet?   

14 fulldempede stisykler

Er dere en venninnegjeng som har lyst til å oppleve høyfjellet på to hjul men ikke utstyret? Gjendesheim leier ut inntil 14 fulldempede stisykler av market La Pierre med hjelmer til grupper som bor på hytta. 

50 par fjellski med feller

På Gjendesheim venter 50 par Åsnes-ski med støvler, staver og skifeller på å glede turglade vintergjester. Perfekt for opptur utenfor løypene, eller som framkomstmiddel i vårt fantastiske skiløypenett.  

5 fatbikes for vinterføre

Vintervarianten av stisykkel kalles Fatbike og lar seg rulle av gårde på hvitt og frosset underlag. Gjendesheim leier ut fem fatbikes med hjelmer til grupper som bor på hytta. Egen pumptrack-løype finne du rett utenfor hytta!  

25 par randoneeski med skredutstyr

Glem stålkanter og lærsko, på toppturer gjør randoneeutstyr susen. 15 par lette toppturski med staver, feller, skistøvler og full skredsikringspakke kan leies på Gjendesheim. 

6 elektriske stisykler

Glem alt du har lært om sykling i terrenget, aldri har tersekelen vært lavere for å ha det moro på to hjul! Med fulldempet elektrisk stisykkel som fremkomstmiddel kommer du fram overalt der det går sti. 

Les mer!

Truger for små og store ekspedisjoner

Visste du at truger er kjempegøy? Lån ett av Gjendesheim sine 10 trugepar med staver og gå på oppdagelsestur i fjellbjørkeskogen. Se opp, rett der borte trykker ei rype!

Lei fjellklær og sekk hos oss!

Å kjøpe fjellklær og ryggsekk for en tur eller to er ingen god løsning, verken for kloden eller bankkontoen. Nå kan du i stedet leie jakke, bukse, ullundertøy og ryggsekk på Gjendesheim.

Les mer!

Transportpulk med drag for tunge bører

På Gjendesheim har vi lette transportpulker med drag til utleie. Ønsker du å leie barnepulk bør du kontakte naboene våre på Bessheim Fjellstue og Hytter

​​​​​​​Booking av utstyr:

For tilbud på leie av utstyr ta direkte kontakt med Gjendesheim på mail eller spør i resepsjonen ved ankomst.

God tur!