TURUTSTYRET LEIER DU PÅ GJendesheim

Lyst til å teste en ny aktivitet på fjellturen? Ingen grunn til å gå deg vill i utstyrsjungelen. Gjendesheim har et bredt sortiment av topp moderne utleieutstyr for vinteraktiviteter. Visste du at vi også leier ut fjelljakker, bukser og rykksekker av høy kvalitet i samarbeid med Bergans?   

60 par flotte fjellski med feller

På Gjendesheim venter 60 par fjellski (Åsnes og Fischer) med støvler, staver og skifeller på turglade vintergjester. Perfekt for opptur utenfor løypene, eller som framkomstmiddel i vårt fantastiske skiløypenett.  

Lei fjellklær og sekk hos oss!

Å kjøpe fjellklær og ryggsekk for en tur eller to er ingen god løsning, verken for kloden eller bankkontoen. Nå kan du i stedet leie jakke, bukse, ullundertøy og ryggsekk på Gjendesheim.

Les mer!

40 par gode randonéeski med skredutstyr

Glem stålkanter og lærsko, på toppturer gjør randonéeutstyr susen. Gjendesheim har 40 par lette toppturski med staver, feller, skistøvler (Dynafit og Scarpa) og full skredsikringspakke til utleie. Ta steget: test rando i år!

Truger for små og store ekspedisjoner

Visste du at truger er kjempegøy? Lån ett av Gjendesheim sine 10 trugepar med staver og gå på oppdagelsestur i fjellbjørkeskogen. Se opp, rett der borte trykker ei rype!

Transportpulk med godt drag 

På Gjendesheim har vi lette transportpulker med drag for tunge bører til utleie. Ønsker du å leie barnepulk bør du kontakte naboene våre på Bessheim Fjellstue og Hytter

​​​​​​​Booking av utstyr:

For tilbud på leie av utstyr ta direkte kontakt med Gjendesheim på mail eller spør i resepsjonen ved ankomst.

God tur!