TURUTSTYRET LEIER DU PÅ Gjendesheim

Lyst til å teste en ny aktivitet i vinter? Ingen grunn til å gå deg vill i utstyrsjungelen. Gjendesheim har et bredt sortiment av topp moderne utleieutstyr for aktiviteter både vinter og sommer. Visste du at vi også leier ut fjelljakker, bukser og rykksekker av høy kvalitet i samarbeid med Bergans? Og supre sykler året rundt!

40 par gode randonéeski med skredutstyr

Glem stålkanter og lærsko, på toppturer gjør randonéeutstyr susen. Gjendesheim har 40 par lette toppturski med staver, feller, skistøvler (Dynafit og Scarpa) og skredsikringspakker til utleie.

Priser: 

1500,- for inntil to dager komplett pakke med ski, støvler, staver, feller og søker.

300,- for hver ekstra dag.

Fire transportpulker med godt drag 

På Gjendesheim har vi lette transportpulker med drag for tunge bører til utleie. Ønsker du å leie barnepulk bør du kontakte naboene våre på Bessheim Fjellstue og Hytter

Priser:

500,- første dag for transportpulk. 

50,- for hver ekstra dag​​​​​​​

10 el-sykler for elektriske fjelleventyr

Har du ikke prøvd elsykkel før? Nå har du sjansen til å få en elektrisk aha-opplevelse på Norges tak! Vi tipser deg gjerne om flotte sykkelturer, og med fullt batteri når du mange høydepunkter på en dag eller noen timer. Gled deg!

Priser: 

600,- per dag

Rumpeakebrett

Låner du gratis på hytta. Ingen booking nødvendig!

60 par flotte fjellski med feller

På Gjendesheim venter 60 par fjellski med støvler, staver og skifeller på turglade vintergjester. Perfekt for opptur utenfor løypene, eller som framkomstmiddel i vårt fantastiske skiløypenett.

Priser:

350,- første dag for komplett pakke med ski, støvler og staver. 

100,- for hver ekstra dag.

4 par fatbike med brede dekk for vinterføre

Noe av det artigste vi har gjort på vinterføre er fatbike - som lar deg flyte oppå snøen nesten uansett forhold.  Perfekt for oppdagelsestur innover islagt Gjende! Fatbike fungerer også svært godt i ulendt terreng på sommerføre.

Priser: 

400,- per dag

2 elsykler for barn

Ingen grunn til å parkere ungene i baksetet - på Gjendesheim leier vi ut supre elektriske sykler også til de minste. Kan du sykle - så kan du også elsykle! 

PS! Vi leier også ut sykkelvogner for de aller minste. Alle skal med!

Priser: 

600,- per dag

10 truger for små og store ekspedisjoner

Visste du at truger er kjempegøy? Lån ett av Gjendesheim sine 10 trugepar med staver og gå på oppdagelsestur i fjellbjørkeskogen, eller helt til topps. Se opp, rett der borte trykker ei rype!

Priser: 

100,- per dag.Hvorfor eie - du kan leie sekk og fjellklær hos oss

Å kjøpe fjellklær og ryggsekk for en tur eller to er ingen god løsning, verken for kloden eller bankkontoen. Nå kan du i stedet leie jakke, bukse, ullundertøy og ryggsekk på Gjendesheim.

Priser:​​​​​​​

300,- per plagg/sekk per opphold på Gjendesheim​​​​​​​

Sykkelvogner med ett eller to seter

Alle skal med på sykkeltur!

Med flotte, smale og lette enhjulsvogner fra Weehoo går turen som en lek både for de foran og bak. Sykkelvognene har sykkelvesker for bagasje og til og med egne pedaler!

Priser:

250,- per dag

​​​​​​​Booking av utstyr:

Ta direkte kontakt med Gjendesheim ​​​​​​​på mail eller spør i resepsjonen ved ankomst for leie av utstyr.

God tur!