TURUTSTYRET LEIER DU PÅ GJendesheim

Lyst til å teste en ny aktivitet i sommer? Ingen grunn til å gå deg vill i utstyrsjungelen. Gjendesheim har et bredt sortiment av topp moderne utleieutstyr for spretne aktiviteter sommer som vinter. Visste du at vi også leier ut fjelljakker, bukser og rykksekker av høy kvalitet i samarbeid med Bergans?   

14 fulldempede stisykler

Er dere en vennegjeng som har lyst til å oppleve høyfjellet på to hjul, men har ikke utstyret? Gjendesheim leier ut 14 fulldempede stisykler av merket La Pierre med hjelmer til grupper som bor på hytta. Perfekt å kombinere med lunsj på nye Flye1389!

60 par flotte fjellski med feller

På Gjendesheim venter 60 par fjellski (Åsnes og Fischer) med støvler, staver og skifeller på turglade vintergjester. Perfekt for opptur utenfor løypene, eller som framkomstmiddel i vårt fantastiske skiløypenett.  

Lei fjellklær og sekk hos oss!

Å kjøpe fjellklær og ryggsekk for en tur eller to er ingen god løsning, verken for kloden eller bankkontoen. Nå kan du i stedet leie jakke, bukse, ullundertøy og ryggsekk på Gjendesheim.

Les mer!

40 par gode randonéeski med skredutstyr

Glem stålkanter og lærsko, på toppturer gjør randonéeutstyr susen. Gjendesheim har 40 par lette toppturski med staver, feller, skistøvler (Dynafit og Scarpa) og full skredsikringspakke til utleie. Ta steget: test rando i år!

5 fatbikes for sykling på vinterføre

Vintervarianten av stisykkel kalles fatbike og lar deg rulle av gårde på hvitt og frosset underlag på brede dekk. Vi leier ut fem fatbikes med hjelmer til gjester som bor på hytta. Anbefales!

Truger for små og store ekspedisjoner

Visste du at truger er kjempegøy? Lån ett av Gjendesheim sine 10 trugepar med staver og gå på oppdagelsestur i fjellbjørkeskogen. Se opp, rett der borte trykker ei rype!

Transportpulk med godt drag 

På Gjendesheim har vi lette transportpulker med drag for tunge bører til utleie. Ønsker du å leie barnepulk bør du kontakte naboene våre på Bessheim Fjellstue og Hytter

​​​​​​​Booking av utstyr:

For tilbud på leie av utstyr ta direkte kontakt med Gjendesheim på mail eller spør i resepsjonen ved ankomst.

God tur!