NYHET! Toppturer med kjentkvinne NATALIE fem dager I UKA

I hele juli og første helg i august inviterer vår trivelige og lommekjente kjentkvinne Natalie Kristina Blomseth deg med på toppturer fire dager og ei natt hver eneste uke fra Gjendesheim!

Lyst på topptur i Jotunheimen, men usikker på form og ferdigheter? I sommer gir Gjendesheim sin trivelige og lommekjente Natalie Kristina Blomseth deg god veiledning både før og under toppturen, og deler historier og erfaringer fra friluftslivet og fjellet underveis.

Kjentkvinneturene er ikke altfor krevende toppturer fra Gjendesheim. Turene er ikke guidet i tradisjonell forstand, men en god, trygg og sosial tur i følge med lokalkjente Natalie som viser vei og bidrar til at gruppa får en god opplevelse.

Natalie har jobbet på Gjendesheim turisthytte i flere sesonger, kompenserer for mangel på dialekt med hytte i Langsua i Valdres, og studerer Biomarin Innovasjon i Ålesund. Langrenn, surfing, alpint, klatring og toppturer fyller fritida sommer og vinter, og i juli gjør hun akkurat det mange drømmer om: Tar med gjester til topps på flotte turmål rundt Gjendesheim og Gjende:

Alle toppturene i følge med kjentkvinne Natalie kan du booke gjennom Gjendesheim sin aktivitetskalender her på nettsiden - eller via Gjendesheim sin arrangementskalender på Facebook

Velkommen på trivelige og trygge turer til topps!