Bestilling av overnatting, kurs, turer eller aktiviteter på Gjendesheim

Bestilling av rom

Alle som kommer til Gjendesheim vil normalt få en plass å sove.

Dersom du skal bo 2 netter eller mer, og gjerne vil ha et eget rom, kan du reservere dette på forhånd. For å reservere må du sende oss en skriftlig bestilling per mail.

• Vi tar kun i mot bestillinger på to netter eller mer.
  • Vi tar kun i mot bestillinger på opphold med frokost og middag.

Når du bestiller vil du få en faktura på oppholdets verdi. Du vil motta dette på mail. Når dette er betalt vil reservasjonen være i orden.  Dersom du kun mottar ordrebekreftelse, og ikke mottar faktura, skal du ikke betale inn noe på forhånd.

For å bestille rom må du sende følgende informasjon på e-post til gjendesheim@dnt.no:

• Ankomstdag
  • Avreisedag
  • Antall personer, fødselsår på barn/ungdom
  • Navnet på den som har bestilt, evt medlemsnummer i DNT, e-post, telefon og adresse.

Bestilling av kurs, tur eller aktivitet:

For å melde deg på kurs, tur eller annen aktivitet må du sende følgende informasjon på e-post til gjendesheim@dnt.no:

• Kursnavn
  • Aktivitetsdato
  • Navnet på den som har bestilt, evt medlemsnummer i DNT, e-post, telefon og adresse.

Når du bestiller vil du få en faktura for deltakelse på aktiviteten du har meldt deg på. Denne vil du motta på mail. Når fakturaen er betalt vil reservasjonen være i orden.  Dersom du kun mottar ordrebekreftelse, og ikke mottar faktura, skal du ikke betale inn noe på forhånd.

Avbestillingsvilkår for overnatting, kurs, turer og aktiviteter:

• Ved avbestilling 14 - 4 dager før ankomst tilbakebetaler vi 50% av innbetalt beløp.
  • Dersom du avbestiller nærmere ankomst enn 4 dager vil vi beholde innbetalt beløp som avbestillingsgebyr.
  • Avbestiller du tidligere enn 14 dager før ankomst blir innbetalt beløp, minus 300 kr i administrasjonsgebyr, tilbakebetalt.

Kontaktinfo til Gjendesheim finner du her.

Høsthelgene:

Helgene på høsten er så ekstremt godt besøkt at Gjendesheim av hensyn til gjestenes sikkerhet må gjøre følgende unntak fra regelen om at alle gjester får en plass å sove:

• Gjendesheim kan ikke garantere soveplass for gjester som ankommer etter kl 22:30 fredager og lørdager.
    • Helgen 8.-10. september er det ikke mulig å overnatte på Gjendesheim i det hele tatt grunnet Norsk Fjellfilmfestival

Velkommen til oss!