Bestilling av overnatting, kurs, turer eller aktiviteter på Gjendesheim

Alle som kommer til Gjendesheim vil så langt det lar seg gjøre få en plass å sove - og vinterstid har vi alltid ledige senger.

Bestille rom

Dersom du skal bo 2 netter eller mer, og gjerne vil ha et eget rom, kan du reservere dette på forhånd. For å reservere må du sende oss en skriftlig bestilling per mail.

 • Vi tar kun i mot bestillinger på to netter eller mer.
 • Vi tar kun i mot bestillinger på opphold med frokost og middag.

Når du bestiller vil du få en faktura på 50 % av oppholdets verdi. Du vil motta dette på mail. Når dette er betalt vil reservasjonen være i orden. Dersom du kun mottar ordrebekreftelse, og ikke mottar faktura, skal du ikke betale inn noe på forhånd.

For å bestille rom må du sende følgende informasjon på e-post til gjendesheim@dnt.no:

 • Ankomstdag
 • Avreisedag
 • Antall personer, fødselsår på barn/ungdom
 • Navnet på den som har bestilt, evt medlemsnummer i DNT, e-post, telefon og adresse.

Hunderom på Gjendesheim

Alle skal sove godt på Gjendesheim - også firbeinte. Totalt 2 firesengsrom og 5 tosengsrom er tilrettelagt for at ditt firbeinte turfølge kan være med inn på rommet. Det lønner seg å reservere hunderom på forhånd - da vi ikke har overnattingsalternativer for hund ut over disse sju rommene. 

Bestilling av kurs, tur eller aktivitet:

For å melde deg på kurs, tur eller annen aktivitet må du sende følgende informasjon på e-post til gjendesheim@dnt.no: 

 • Kursnavn
 • Aktivitetsdato
 • Navnet på den som har bestilt, evt medlemsnummer i DNT, e-post, telefon og adresse.

Når du bestiller vil du få en faktura for deltakelse på aktiviteten du har meldt deg på. Denne vil du motta på mail. Når fakturaen er betalt vil reservasjonen være i orden.  Dersom du kun mottar ordrebekreftelse, og ikke mottar faktura, skal du ikke betale inn noe på forhånd.​​​​​​​

Guidede skiturer, vinterkurs og aktiviteter

Gjendesheim samarbeider tett med Gjendeguiden - lokale og lommekjente fjellfolk som tilbyr en lang rekke guidede fjellturer, stisykkelturer og aktiviteter som bålturer, fisking, kart og kompass, etc. Gjendeguiden sine faste turer ligger inne i Gjendesheim sin turkalender - for skreddersydde turer ta direkte kontakt med Gjendeguiden på mail eller via Facebook.  

Avbestillingsvilkår for overnatting, kurs, turer og aktiviteter:

 • Ved avbestilling 14 - 4 dager før ankomst tilbakebetaler vi 50% av innbetalt beløp.                                                                    
 • Dersom du avbestiller nærmere ankomst enn 4 dager vil vi beholde innbetalt beløp som avbestillingsgebyr.
 • Avbestiller du tidligere enn 14 dager før ankomst blir innbetalt beløp, minus 300 kr i administrasjonsgebyr, tilbakebetalt.

  Kontaktinfo til Gjendesheim finner du her.

  Bestilling i sommersesongen

  Gjendesheim er Fjell-Norges mest besøkte turisthytte med 20.000 overnattinger. Vi strekker oss alltid langt for å finne en sengeplass til alle som vil bo hos oss, men på grunn av stor pågang i høysesongen må vi enkelte ganger si nei til gjester som ankommer etter kl 21.00 på kvelden. Før den tid gjelder DNT-garantien om at alle gjester skal få et sted å sove for natten. 

  Pågangen er størst i helgene, og under Norsk Fjellfilmfestival helgen 7.-9.september er det ikke mulig å overnatte på Gjendesheim i det hele tatt. Ta gjerne kontakt på forhånd dersom du er usikker på om vi har plass. 

   Velkommen til oss!