BOOKING overnatting & aktiviteter 

Ønsker du å overnatte to påfølgende netter eller mer på Gjendesheim kan du nå sjekke tilgjengelighet og booke digitalt. Alle som kommer til Gjendesheim får en plass å sove - og som regel har vi ledige senger. 

Booking rom

Dersom du skal bo 2 netter eller mer, og gjerne vil ha et eget rom, kan du booke dette på forhånd.


Hunderom på Gjendesheim

Alle skal sove godt på Gjendesheim - også firbeinte. Totalt 2 firesengsrom og 5 tosengsrom er tilrettelagt for at ditt firbeinte turfølge kan være med inn på rommet. Reiser du i følge med hund må du booke manuelt via e-post til gjendesheim@dnt.no I mailen må du oppgi navn, alder, dato og eventuelt DNT-medlemsnummer på alle som deltar i turfølget - samt antall hunder.

Booking av aktiviteter, guidede turer og kurs:

For å melde deg på kurs, tur eller annen aktivitet må du sende følgende informasjon på e-post til gjendesheim@dnt.no: 

  • Kursnavn
  • Aktivitetsdato
  • Navnet på den som har bestilt, evt medlemsnummer i DNT, e-post, telefon og adresse.

Når du bestiller vil du motta en faktura for deltakelse på aktiviteten du har meldt deg på per mail. Når fakturaen er betalt vil reservasjonen være i orden.  Dersom du kun mottar ordrebekreftelse, og ikke mottar faktura, skal du ikke betale inn noe på forhånd.

Guidede skiturer, vinterkurs og aktiviteter

Gjendesheim samarbeider tett med Gjendeguiden - lokale og lommekjente fjellfolk som tilbyr en lang rekke guidede fjellturer, stisykkelturer og aktiviteter som bålturer, fisking, kart og kompass, etc. Gjendeguiden sine faste turer ligger inne i Gjendesheim sin turkalender - for skreddersydde turer ta direkte kontakt med Gjendeguiden på mail eller via Facebook.  

Bestilling i sommersesongen

Gjendesheim er Fjell-Norges mest besøkte turisthytte med 20.000 overnattinger. Alle som kommer til Gjendesheim får en plass å sove - og som regel har vi ledige senger. Men under Norsk Fjellfilmfestival i helgen 7.-9.september er det ikke mulig å overnatte på Gjendesheim i det hele tatt. Klikk deg inn på bookingen via den røde knappen lenger opp på denne siden for å finne ledige rom og senger!

    Velkommen til oss!