Booking oVERNATTING, MÅLTIDER og aktiviteter

Foto: Marius Dalseg Sætre

Velkommen til fjelleventyret!

Av smittevernhensyn har Gjendesheim begrensninger på hvor mange gjester vi tar inn på hytta. Alle gjester må derfor booke opphold i god tid før fjellturen og ankomst Gjendesheim - vi tar altså dessverre ikke imot gjester på drop in. 

Velkommen til fjells!

NB! Pristillegg på betjente hytter grunnet smitteverntiltak

Vi gjør det vi kan for at våre gjester skal få et trygt og hyggelig opphold, og følger smittevernrådene fra myndighetene. Kort fortalt blir det slik at vi leier ut færre rom/senger, og vi vasker mye og ofte. Dette medfører ekstra bemanning og ekstra utgifter for oss. Vi håper våre gjester har forståelse for at vi må legge på et pristillegg ved utsjekk for å dekke noen av utgiftene. Pristillegg per natt: Voksen 45,- / barn 25,-

BESTILLING AV KUN OVERNATTING OG MÅLTIDER

Bestille overnatting gjør du selv direkte i vår nettløsning Visbook.​​​​​​​

BESTILLING  AKTIVITETER MED OVERNATTING OG MÅLTIDER

For å booke opphold på Gjendesheim med deltakelse på turer med guide eller kjentkvinne, kurs eller andre aktiviteter, bestiller du også direkte i vår nettløsning Visbook:

1) Bestill først overnatting for dagene du ønsker å tilbringe på Gjendesheim.

2) I beskjedfeltet "Allergier/notater/ønskede aktiviteter" skriver du så inn tittelen på aktiviteten du ønsker å delta på og evt navnet på andre deltakere du ønsker å melde på aktivitet. 

Når du har sendt oss din bestilling, vil du motta faktura for bestillingen per e-post. Når fakturaen er betalt, er din bestilling bekreftet. Hvis du kun mottar en bekreftelse og ingen faktura, trenger du ikke betale aktiviteten i forkant.