Drømmejobb i Jotunheimen? Gjendesheim og Flye 1389 søker nye ansatte vinter og sommer 2022

Gjendesheim og Flye 1389 søker etter hyttemedarbeidere for vinter, vår og sommersesongen 2022.

Vi ​​​​​​ser etter engasjerte medarbeidere som kan jobbe fast fra mars/april og frem til 1. desember 2022. Mulighet for forlenget engasjement/fast ansettelse.

Vi søker også etter ansatte kun i vinter og/eller sommersesong, så hvis du vil jobbe en kortere periode er det bare å ta kontakt!

Til stillingen som hyttemedarbeider ser vi etter deg som:

  • Liker å møte mennesker og by på deg selv
  • Er serviceinnstilt, hyggelig og fleksibel
  • Det er ønskelig at du har erfaring fra servicebransjen, men personlige egenskaper er det viktigste.
  • Du tar initiativ og tar i et tak når du må – ser gjestens behov og ønsker.
  • Snakker og skriver et skandinavisk språk.
  • Det er også et pluss om du liker å være på tur i fjellet, og har noen turtips å dele med gjestene!

Siden arbeidet er avhengig av sesong og værforhold, må du kunne trives med å jobbe i travle omgivelser, men også like roligere perioder som krever initiativ og kreativitet. Det er en fordel om du har egen bil. For riktig kandidat vil det også være mulighet for å få utvidede oppgaver og ansvarsområder på sikt.

Arbeidssted:

Du kommer primært til å jobbe på Gjendesheim, men kan i perioder også få arbeidsoppgaver på Flye 1389 - serveringsstedet vi driver på toppen av Valdresflye 10 minutter i bil fra Gjendesheim. Du bor på egen betjeningsbolig på Gjendesheim og får alle måltider servert.

Arbeidsoppgaver:

Som hyttemedarbeider er du Gjendesheim sitt ansikt utad. Det er derfor viktig at du alltid møter alle gjester og oppgaver med et smil! Vi har veldig hyggelige gjester, så det er sjeldent en utfordring.

Aktuelle arbeidsoppgaver kan blant annet bestå av å bemanne resepsjonen, steke verdens beste vafler, tilberede og servere middag/frokost, rydde og vaske etter servering, gjøre klare rom for overnatting, renhold, snakke med gjestene, snømåking, fylle på ved og annet forefallende. Arbeidsoppgavene blir mange og varierte.

Hva du kan forvente av oss: 

Vi tilbyr en arbeidsplass med flott beliggenhet midt i Jotunheimen, tett på både Gudbrandsdalen og Fjord-Norge. Hos oss våkner du 1000 meter over havet ved foten av Besseggen, og har hele Jotunheimen rett utenfor døren, et inspirerende arbeidsmiljø med høyt tempo og erfaring fra et overnattingssted med varierte oppgaver. Du vil få mulighet til å være med på å gi våre gjester gode opplevelser og utvikle tilbudet på Gjendesheim. I sesongen har Gjendesheim gode bussforbindelser - og rutebåt til Memurubu og Gjendebu i hjertet av Jotunheimen flere ganger om dagen. Nærmeste tettsted er Beitostølen, med et rikt butikk-, service- og aktivitetstilbud og bussforbindelse flere ganger daglig i sesong.

Gjendesheim ligger plassert ved fjellsjøen Gjende ved foten av Besseggen i Vågå kommune.

Vi tar kontakt med aktuelle kandidater fortløpende. Tiltredelse etter avtale.

Interessert? Nysgjerrig? Bli bedre kjent med oss her: Gjendesheim og Flye 1389

Om arbeidsgiveren

Gjendesheim er DNT Oslo og Omegns storstue i Jotunheimen. Vi tilbyr overnatting til både individuelle gjester, firmagrupper, skoleklasser, lag og feiringer. Til overnattingsgjestene våre serverer vi middag og frokost.

Vi er en hyggelig gjeng som jobber for å skape gode opplevelser, og søker nå etter flere som ønsker å være med på laget. Det er bilvei helt frem til hytta året rundt.

Flye 1389 er et serveringssted som ligger på toppen av Valdresflye. Gjendsheim drifter dette stedet, og ansatte kan forvente å jobbe på begge stedene.

Frist

Snarest

Ansettelsesform
Engasjement

Antall stillinger
6

Sted
Gjendevegen 200, 2683 Tessanden

Stillingsfunksjon
Hotell og overnatting /resepsjon