Topptur med kjentmann // Jotunheimen

3. mars kl. 10:00
Fjellsportinteresserte
Gjendesheim, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Velkommen til en opplevelsesrik helg på Gjendesheim

Vår lommekjente og populære turleder Steinar inviterer på oppvelserike, men ikke alt for krevende toppturer i vinter fra Gjendesheim. Alleturene kan gjennomføres på fjellski eller randonnée, men erfaring fra dette kreves. Turmål er ikke fastsatt, men legges opp etter ønske og vær. Mulige turmål kan være Heimdalshø, Høgdebråtet eller andre topper i nærheten av Gjendesheim.

Fredag: Oppmøte i peisestua kl. 21:00, etter middag for gjennomgang og planlegging av turen som går påfølgende dag.

Lørdag: Vi spiser frokost og smører oss en stor og god nistepakke, før vi drar i retning turmålet kl. 09:00 Etter turen er det middag ved langbordet på Gjendesheim.

Søndag: Frokost og hjemreise

Pris: 600,- per pers (800,- hvis ikke medlem) + opphold

Påmeding og bestilling av opphold og måltider sendes per mail til gjendesheim@turistforeningen.no (oppgi dato)

Krever erfaring med fjellski eller randonnée.

Har du ikke utstyr, kan dette leies på Gjendesheim.

VELKOMMEN!

Topptur med kjentmann // Jotunheimen

Velkommen til en opplevelsesrik helg på Gjendesheim Vår lommekjente og populære turleder Steinar inviterer på oppvelserike, men ikke alt for krevende toppturer i vinter fra Gjendesheim. Alleturene kan gjennomføres på fjellski ...