Høsttur til Kopperudtoppen

24. oktober kl. 12:00 - 15:00
Fellestur, Fottur, "Topptur"
Ullensaker Turlag, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Har du ikke vært på Kopperudtoppen i sommer så er det ikke for sent.

Ullensaker Turlag DNT inviterer til søndagstur til Ullensakers høyeste punkt.

Kopperudtoppen er det høyeste punktet i Ullensaker kommune (314 moh) og byr på flott utsikt over Ullensaker og Romerikssletta. På toppen er det mulighet for å ta en hvil i Gapahuken som ble åpnet sommeren 2021.

Turen opp tar ca 1 time og går på en kombinasjon av vei og sti og går i relativt lett terreng.

Vi tar en god pause på toppen, så ta gjerne med drikke og litt å bite i.

Parkering/oppmøtested: Kjør til Nordkisa og videre mot Brårud (Rv 179). Ta av til Dal (Fv458) og følg veien til du møter beachflagget til turlaget.

Tidspunkt: Felles avgang kl 12.00

Lengde: ca 3 km / ca 3 timer

Turen er gratis, men man må melde seg på!

Det vil være med turledere.

Vi ønsker velkommen til høsttur!

Fotografering

Som deltaker på aktiviteter arrangert av DNT Ullensaker Turlag kan man bli tatt bilde av enten av turleder eller av andre deltakere. Disse bildene kan bli brukt til turlagets egne publikasjoner eller på våre nettsider. Hvis du vil reservere deg mot å bli tatt bilde av må du informere aktivitetsansvarlig om dette, helst når turen starter

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

• Oddvar Skredbergene
  • Tlf. 900 33 245