Hundekjøring med eget spann | Hver dag på Valdresflye

Arrangement, Opptur, Husky, Hundekjøring
Gjendesheim, DNT Oslo og Omegn , Jotunheimen Husky Lodge
Langsua (Huldreheimen)

Bli med over Norges tak bak ditt eget hundespann! Fra siste helg i oktober kjører vi hver dag huskyturer på Valdresflye ut fra lokalmatfatet Flye 1389.

I følge med trivelige hundekjørere fra Jotunheimen Husky Lodge er du aktivt og tett på trekkhundene og fjellheimen hele turen.

Vi starter med å gi en kort og presis opplæring i hvordan du skal sele dine egne hunder og kjøre hundeslede. Dere er to stykker sammen om et hundespann, en kjører og en sitter på – og så blir det flere anledninger til å bytte underveis.

Når hundespannet er klart, løfter vi anker og suser over Valdresflye. Nå er det bare å nyte synet av hundene, kraften i sleden, været og den eventyrlig vakre naturen. Vi vil være ute på sleden i rundt halvannen time og virkelig kjenne på hva det vil si å være hundekjører!

Når vi er tilbake tar vi gjerne en matbit foran peisen på det unike serveringsstedet Flyte 1389. Her kan du stille alle de spørsmålene du tenkte på underveis på sleden eller bare fordøye inntrykkene fra turen.

Du har selv på deg varmt undertøy som ull eller fleece, varm lue og votter, samt vindtett ytterbekledning for norsk vinter. Velkommen til en smakebit av livet som hundekjører!

PRISER & SESONG:
Pris: 1195,- / 595,- ( barn under 12 år)
Varighet: 3 timer
Tidspunkt: hver dag kl. 10.00
Sesong: Formiddagstur: 1.november – 15.mai
Inkludert: Kaffe og kake.

Vinteren kommer tidlig på Valdresflye, men værgudene kan være lunefulle. Vi tar derfor forbehold om at huskyturen kan blir justert hvis forholdene blir for krevende på Norges tak.

Spørsmål: 920 97 942

BESTILLING:

Hundekjøring: post@jotunheimenhuskylodge.no

Overnatting og måltider: gjendesheim@dnt.no

JOTUNHEIMEN HUSKY LODGE: DITT EVENTYR - VÅR LIDENSKAP

Vertskapet på Jotunheimen Husky Lodge er trespannet Vilja (2 år), mor Trine og far Øyvind. Med erfaring fra hundekjøring i Alaska, Svalbard, Alta og Dovrefjell, åpner vi i vinter dørene til vår egen husky lodge og familieliv i storslåtte og snøsikre Jotunheimen. Her vil vi realisere både dine og våre egne drømmer, i tett samspill med 30 fantastiske huskyer.
I følge med Jotunheimen Husky Lodge kommer du tett på eventyrlig natur, hunder og mennesker – i en storslått og vinterkledd fjellheim du raskt vil føle deg hjemme i. Vi som ønsker deg velkommen, kan ikke vente på å dele kunnskapen og erfaringene vi har opparbeidet oss gjennom årene rundt om i verden i tett samspill med menneskets aller beste venn: Alaska huskyen.

Vintereventyret kaller – kommer du?

Vilja (2 år), Trine og Øyvind