Vi skreddersyr gjerne ditt fjelleventyr

DET VAR EN GANG... Gjende, Knutshøe og Besseggen.
DET VAR EN GANG... Gjende, Knutshøe og Besseggen. Foto: Cathrine Dokken /Nasjonalparkriket

Besøker du Gjende og Jotunheimen for første gang? Er du en gjenganger som vil oppleve noe nytt? Vil du gjerne tilbringe noen feriedager i fjellet, men er usikker på hva du skal finne på? Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne med å skreddersy fjelleventyret!

Vi er Anne og Marius, vertskap på Gjendesheim turisthytte. Store deler av året bor vi i Jotunheimen - og vi hjelper deg gjerne med å planlegge fjellferien 2020. På Gjendesheim har vi en rekke turer og aktiviteter gjennom sommeren, alt fra toppturer til stisykling, padling, hundekjøring, Via Ferrata og rafting for å nevne noe. Pluss klassiskeren Besseggen da, så klart. Fra dørstokken på Gjendesheim er veien kort til masse spennende opplevelser, som mating av Skogens konge på Glittersjå Fjellgård, luftig Via Ferrata på Synshorn eller sightseeing inn i hjertet av Jotunheimen med Gjendebåten. 

Vennlig hilsen Anne og Marius, 

Erland, Olea og Aune

gjendesheim@dnt.no

Tlf: 41 666 301

Nytt i sommer er at vi også skal være vertskap på det nye serveringsstedet Flye 1389 på toppen av Nasjonal Turistveg Valdresflye. Et fantastisk ikonbygg med beliggenhet på Norges tak - og utsikt deretter.

Gjendesheim er lett å nå med både ekspressbuss, båt og bil - eller tog til Otta stasjon og skyss videre til Jotunheimen.

Velkommen til Fjellsommeren 2020 - og ta gjerne kontakt om du ønsker tips eller forslag til turer, aktiviteter, transport eller overnatting!

PS! Vil du gå på oppdagelsestur i aktivitetstilbudet vårt selv? Her finner du alle turer, kurs og aktiviteter på Gjendesheim sommeren 2020: