Mat og servering

Serveringstider på Gjendesheim i sommersesongen: 

Frokost: Kl. 08.00 - 09.30. Ved stor pågang utvider vi serveringen slik at alle får mat, og serveringen starter senest én time før første båtavgang.

Dagtid: Salg av varme og kalde retter, vaffel og kaker.

Middag: Kl. 19.00. Lørdagskveldar og andre kveldar med mykje folk, har vi ofte to bordsettingar -  kl. 19.00 og kl. 21.00.

Ingen gjester skal gå sultne til sengs, så vi serverer mat frem til klokken 2230. 

Lunsj på bestilling:

Vi serverer gjerne lunsj for alle typer grupper, store som små, både vinter og sommer, så sant du bestiller på forhånd. Ta kontakt med oss på mail gjendesheim@turistforeningen.no eller på telefon (61238910) for forespørsel!

På Gjendesheim er vi opptatt av gode måltider og matopplevelser. Les vårt matmanifest og møt våre lokale matleverandører her.