MÅLTIDER og servering

Serveringstider på Gjendesheim i sommersesongen: 

Frokost: 

Vinter: kl 8:00 til 9:30

Sommer: Frokostservering fra 1 time før første båt, senest kl 8:00. Frokosten varer til kl 9:30.

Dagtid: 

I høysesong har vi enkel servering, samt varme og kalde drikker. I tillegg har vi åpen kiosk.

Middag: 

Vinter: Middagsservering klokken 18 og 20

Sommer: Middagsservering kl 19 og 21.

Det er mulig å få middag frem til 2230 dersom du ankommer sent.

Lunsj på bestilling:

Vi serverer gjerne lunsj for alle typer grupper, store som små, både vinter og sommer, så sant du bestiller på forhånd. Ta kontakt med oss på mail gjendesheim@turistforeningen.no eller på telefon (61238910) for forespørsel!

På Gjendesheim er vi opptatt av gode måltider og matopplevelser. Les vårt matmanifest og møt våre lokale matleverandører ved å klikke på bildet her:

HØY KVALITET: Jotunmat og fjellgeit Hallvard Helland leverer kvalitetskjøtt av rein og storfe fra fjellbeiter i Jotunheimen.
HØY KVALITET: Jotunmat og fjellgeit Hallvard Helland leverer kvalitetskjøtt av rein og storfe fra fjellbeiter i Jotunheimen. Foto: Kristoffer Mæle Thuestad