VELKOMMEN TIL GJENDESHEIM

Gjendesheim er vakkert plassert ved den viktigste innfallsportene til den østlige delen av Jotunheimen. Spesielt blant småbarnsfamilier anses Gjendesheim for et utmerket springbrett året rundt. I sesongen kan fast opphold på to dager eller lenger bestilles direkte på hytta.

Gjendesheim har 185 senger, fordelt på 1-, 2- og 4- sengsrom. Vi har også sovesaler i et eget hus. Husk å ha med gyldig medlemskort!

VELKOMMEN: Vertskap på Gjendesheim er Marius Haugaløkken og Anne Taagvoll

Kontakt:

Mail:gjendesheim@turistforeningen.no

Bli inspirert og oppdatert - følg oss på Facebook!

Tilrettelegging for funksjonshemmede

God tilrettelegging. Tilkomst 1. etasje hovedbygning. Nytt toalett og soverom i sovehus fra 2007.

Skoleklasser og lignende grupper

Gjendeheim tar gjerne i mot skoleklasser. For besøk med skoleklasse må det bookes plass på hytta ved å kontakte hyttas bestyrer  eller DNT Oslo og Omegn, tlf 22822822.

På hytta finnes det naturfaglige bøker, barne- og ungdomsbøker og spill.

Et stort turkart som viser turmuligheter ved hytta.

Før turstart er det viktig at det gjøres et godt forarbeid med turplanlegging i samarbeid med elevene.

Hyttas bestyrere er godt kjent rundt hytta og kan gi god informasjon om turmuligheter, aktuelle aktivitetssteder og annen praktisk informasjon.

Miljøfyrtårn

Gjendesheim er miljøsertifisert i henhold til kravene for miljøvennlig hyttedrift. Miljøfyrtårn er en nasjonal miljøsertifiseringsordning for kvalitetssikring og helhetlige miljøløsninger.