VELKOMMEN TIL GJENDESHEIM

Gjendesheim er vakkert plassert ved den viktigste innfallsportene til den østlige delen av Jotunheimen. Spesielt blant småbarnsfamilier anses Gjendesheim for et utmerket springbrett året rundt. Hvis du ønsker eget rom, bør du bestille overnatting på forhånd. Men du vil uansett få soveplass når du kommer til oss!

Gjendesheim har 185 senger, fordelt på 1-, 2- og 4- sengsrom. Vi har også sovesaler i et eget hus. Husk å ha med gyldig medlemskort!

VELKOMMEN: Vertskap på Gjendesheim er Marius Haugaløkken og Anne Taagvoll

Kontakt:

Mail:gjendesheim@turistforeningen.no

Bli inspirert og oppdatert - følg oss på Facebook!

Tilrettelegging for funksjonshemmede

God adkomst til 1. etasje i hovedbygning med rullestol.

Skoleklasser og lignende grupper

Gjendeheim tar gjerne i mot skoleklasser.

Hyttas bestyrere er godt kjent rundt hytta og kan gi god informasjon om turmuligheter, aktuelle aktivitetssteder og annen praktisk informasjon.

Miljøfyrtårn

Gjendesheim er miljøsertifisert i henhold til kravene for miljøvennlig hyttedrift. Miljøfyrtårn er en nasjonal miljøsertifiseringsordning for kvalitetssikring og helhetlige miljøløsninger.