Lokalmat med utsikt

Flye1389 er i ferd med å utvikle et konsept med  á la carte-meny med lokale råvarer og landbruksprodukter, i kombinasjon med gourmetkvelder der lokalmat fra Valdres og Gudbrandsdalen står på menyen. Flye1389 vil også kunne bestilles for lukkede lag på kveldstid. 

Dagtid

Gudbrandsdalen og Valdres er begge matfat som byr på masse spennende lokalmat. Flye1389 vil by på enkel dagservering med kortreiste varm- og kaldretter, bakverk og kioskvarer. 

Matfilosofien vår deler vi med samarbeidspartner Gjendesheim: 

Overnatting

I fjellheimen rundt Valdresflye ligger mange flotte overnattingssteder. Flye1389 samarbeider med Gjendesheim turisthytte om overnatting, frokost og transport, ta kontakt for et skreddersydd tilbud. 

Kveldstid

Flye1389 inviterer dyktige kjøkkensjefer til å tilberede sesongens lokale råvarer til flereretters middager i selskap med god drikke for grupper på inntil 20 personer. Lokale bønder inviteres også til å fortelle om råvarene som benyttes. Alle kveldsarrangement blir annonsert på nettsiden og Facebook

Interessert? Nysgjerrig? Ta kontakt for mer info! 

Private lag

Unik arkitektur i storslått fjellheim på Norges tak gjør Flye1389 til et svært spesielt og stemningsfullt selskapslokale. Planlegger du familietreff, jubileum, bedriftsseminar eller vennetur i 2020?

Ta kontakt, så skreddersyr vi en pakke med mat, aktiviteter, transport på Norges tak - og gjerne overnatting i nærområdet. 

Transport

Vi bistår gjerne med tilrettelegging av transport til og fra Flye, både i retning Gudbrandsdølen og Valdres. Ta kontakt. 

MATMANIFEST: Gjendesheims matmanifest er førende også for menyen på Flye1389.