Lokalmat med utsikt

Flye1389 serverer kortreist lokalmat fra driftige bønder i dalførene Valdres og Gudbrandsdalen.

Flye1389 har to serveringskonsepter. Kafé med enkle lokalmatretter og kioskvarer på dagtid, og selskapslokale med forhåndsbooking på kveldstid. 

KAFÉ & KIOSK

Åpent kl 10 - 17 hver dag så sant veien over Valdresflye er åpen

På hver side av Valdresflye ligger Gudbrandsdalen og Valdres, dalfører som byr på masse spennende lokalmat. Spekemat, kjøtt, bakevarer, meieriprodukter, grønnsaker og drikke. Kafeen Flye1389 byr på enkel dagservering med kortreiste varm- og kaldretter, bakverk og kioskvarer. 

Flye1389 har alle serveringsrettigheter.

OVERNATTING

På Gjendesheim turisthytte

Flye1389 samarbeider med Gjendesheim turisthytte om overnatting, frokost og transport, ta kontakt for et skreddersydd tilbud. 

RESTAURANT

Helaftens måltider med forhåndsbestilling

Flye1389 inviterer dyktige kjøkkensjefer til å tilberede sesongens lokale råvarer til flereretters middager for grupper på inntil 20 personer. Lokale bønder inviteres til å fortelle om råvarene som benyttes. Alle kveldsarrangement blir annonsert på nettsiden og Facebook

Interessert? Nysgjerrig? Ta kontakt for mer info! 

SELSKAP

Private lag med eller uten kokk på bestilling

Unik arkitektur i storslått fjellheim på Norges tak gjør Flye1389 til et svært spesielt og stemningsfullt selskapslokale. Planlegger du familietreff, jubileum, bedriftsseminar eller vennetur i 2020?

Ta kontakt, så skreddersyr vi en pakke med mat, aktiviteter, transport på Norges tak - og gjerne overnatting i nærområdet. 

TRANSPORT

Parker bilen, vi henter deg

Vi bistår gjerne med tilrettelegging av transport til og fra Flye1389. Både i retning Gudbrandsdalen og Valdres, ta kontakt så er vi snart på vei! 

MATMANIFEST: Gjendesheims matmanifest er førende også for menyen på Flye1389.