Oppdag Jotunheimen på (el)sykkel!

Klar for et elektrisk fjelleventyr? Oppdag Jotunheimen fra sykkelsetet! På Gjendesheim leier vi ut supre elsykler for hele familien - og sykkelvogner for de aller minste. Fatbikes har vi også - og masse sykkelturtips i Jotunheimen!

Gjendesheim har 10 elektriske sykler for utleie - hvorav to er barnemodeller. Syklene er av typen Merida eBig Nine, med skjermer og bagasjebrett. Barnesyklene passer fra 8 år og oppover, og er av typen Giant Fathom E+ Elsyklene har inntil 6 mil rekkevidde på fulle batterier - og du kommer garantert selv fullt oppladet hjem!

Leiepriser: 

750,- per dag

Fett rett og slett! På fatbike med superbrede dekk kan du sykle nær sagt overalt - også på nær all slags snø. Klar for en fantastisk artig og smått eksotisk sykkeltur i Jotunheimen, innover Gjende eller over Valdresflye i vinter?

Leiepriser: 

400,- for første dag

200,- for hver ekstra dag

Jotunheimen er et eldorado for elsykkel! Her finner du storslått natur, eventyrlig utsikt, nasjonal turisveg og levende setergrender. Du kan til og med ta båt med sykkelen over Gjende - eller sykle ned i Gudbrandsdalen eller Valdres fra Norges tak. Gled deg!

Sykkelturfavoritter: