drømmejobben på Gjendesheim?

Alle utlyste stillinger på Gjendesheim er nå besatt - søk gjerne neste gang!

Som selve flaggskipet blant DNTs hytter ligger Gjendesheim vakkert plassert ved ein hovedinnfallsporten til Gjende og Jotunheimen. Spesielt blant småbarnsfamilier er Gjendesheim et utmerket utgangspunkt for turer og friluftsaktiviteter både sommer, høst og vinter. Med nesten 20 000 overnattinger fordelt på sommer- og vintersesongen er Gjendesheim den mest besøkte og travleste hytta til DNT.

Nysgjerrig på dagliglivet i fjellkommunen Vågå? Du finner masse interessant og inspirerende informasjon på nettsiden www.vågåleve.no  På nettsiden finner du også andre stillingsutlysninger i regionen. 

DREAM TEAM: Gjendesheim er DNTs mest besøkte hytte og mønstrer et toppet lag med allsidig bakgrunn gjennom sesongen. Her er kjøkkensjefen i sving over grytene.
DREAM TEAM: Gjendesheim er DNTs mest besøkte hytte og mønstrer et toppet lag med allsidig bakgrunn gjennom sesongen. Her er kjøkkensjefen i sving over grytene. Foto: www.kristofferthuestad.com
DET GODE LIV: Gjendesheim ligger i fjellkommunen Vågå - hvor dagliglivet leves i et levende og aktivt sentrum omgitt av fem nasjonalparker.
DET GODE LIV: Gjendesheim ligger i fjellkommunen Vågå - hvor dagliglivet leves i et levende og aktivt sentrum omgitt av fem nasjonalparker. Foto: www.kristofferthuestad.com