Gjendeguiden TAR DEG med UT på tur!

Med lokalkjente fjellførere i turfølget er oppturen garantert. Gjendeguiden byr på fjellturer, toppturer, skredkurs, randonnéekurs, Besseggen vinter og sommer, stisykkelturer, fisking, barneturer, familieturer – og skreddersyr gjerne akkurat den turen du ønsker deg, hele året. 

Noen ganger er været så bra, forholdene så gode og toppene så høye at du får lyst til å strekke strikken litt ekstra. Da kan det være en god idé å ta følge med en lokal kjentmann eller -kvinne.

Gjendesheim samarbeider tett med Gjendeguiden – dyktige og erfarne guider som kjenner fjellene, dalene, stiene og kulturlandskapet rundt oss ut og inn. Trivelig turfølge er de også, og erfarne nok til å vite at de beste turopplevelsene kommer i det tempoet og terrenget gjestene foretrekker. 

Deltakelse på guidede turer bestiller du ved å klikke deg inn på arrangementene som er listet opp i aktivitetskalenderen nede til høyre på denne siden. Alternativt kan du ta kontakt direkte med Gjendeguiden selv for skreddersydde turer.

Nytt i vinter er at Gjendesheim tilbyr hundekjøring sammen med de trivelige og dyktige folkene på Jotunheimen Husky Lodge hver eneste dag fra februar til mai. 

God tur!

Leie av randonneéutstyr, fjellski, fatbike, klær, sekk og støvler

Bor du på Gjendesheim kan du leie tur- og friluftsutstyr av topp kvalitet sommer som vinter.