Gjendeguiden TAR DEG med UT på tur!

Med lokalkjente fjellførere i turfølget er oppturen garantert. Gjendeguiden byr på fjellturer, toppturer, Besseggen, stisykkelturer, fisking, barneturer, familieturer - og skreddersyr gjerne akkurat den turen du ønsker deg. 

Visste du at vi Gjendesheim også tilbyr raftingturer i verdensberømte Sjoa i samarbeider med Go Rafting Sjoa - og at vi selv arrangerer toppturer med kjentkvinne fire dager i uka?

Noen ganger er været så bra, forholdene så gode og toppene så høye at du får lyst til å strekke strikken litt ekstra. Da kan det være en god idé å ta følge med en lokal kjentmann eller kvinne.

Gjendesheim samarbeider tett med Gjendeguiden - dyktige og erfarne guider som kjenner fjellene, dalene, stiene og kulturlandskapet rundt oss ut og inn. Trivelig turfølge er de også, og erfarne nok til å vite at de beste turopplevelsene kommer i det tempoet og terrenget gjestene foretrekker. 

Deltakelse på guidede turer bestiller du ved å klikke deg inn på arrangementene som er listet opp i aktivitetskalenderen nede til høyre på denne siden. Alternativt kan du ta kontakt direkte med Gjendeguiden selv for skreddersydde turer.

God tur!

Leie av fatbike, elektrisk stisykkel, fjellbekledning, sekk og støvler

Bor du på Gjendesheim kan du leie tur- og friluftsutstyr av topp kvalitet sommer som vinter.

I sommer tilbyr Gjendesheim toppturer tre ganger i uka - de aller fleste med vår trivelige og lommekjente kjentkvinne Sigrid Grande:

Alle toppturene med Sigrid som turfølge kan du booke gjennom Gjendesheim sin aktivitetskalender her på nettsiden - eller via Gjendesheim sin arrangementskalender på Facebook.

I sommer vil Gjendesheim i samarbeid med de svært kompetente elveguidene i Go Rafting Sjoa tilby pakker med familierafting i verdensberømte Sjoa - med start et kvarters kjøretur fra Gjendesheim. Perfekt aktivitet på vei til eller hjem fra Gjendesheim, Besseggen og Jotunheimen! Les mer her.