Lokalmat og aktiviteter på toppen av Valdresflye
V E L K O M M E N

Flye 1389 er åpen lørdager og søndager kl 10 - 16  fram til 12. desember så sant Nasjonal turistveg Valdresflye er åpen.

Flye 1389 holder også åpent enkelte ukedager avhengig av vær, føre og etterspørsel. Følg oss på Facebook for oppdaterte åpningstider i ukedagene!

Gled deg til lokalmat med utsikt og gjerne hundekjøring på Norges tak hver dag!

I høst byr Flye1389 på kaféservering av kortreist kvalitetsmat alle dager. På kveldstid kan lokalet leies for private selskaper toppet med panoramutsikt over Norges flotteste fjellheim!

Åpningstider

Kafeen er åpen sju dager i uke kl 10 - 16 så sant veien over Valdresflye er åpen. Vinterstengt fra 12. desember 2021.

Booking

Flye1389 kan leies for private selskaper på kveldstid – med eller uten kjøkkensjef.

Vi arrangerer også helaftens Farmers Dinner i samarbeid med dyktige lokale bønder og vinimportører. Disse kveldene annonseres, deltakelse bookes på forhånd. 

Kontakt Flye1389

​​​​​​​​​​​​​​E-post: flye1389@dnt.no

Tlf: 46 84 98 32

Velkommen til mat- og naturopplevelser 1389 meter over havet! 

Flye1389 drives av ekteparet Anne Taagvold og Marius Haugaløkken - vertskap på Gjendesheim turisthytte DNT. Vi er opptatt av at maten som serveres skal være lokalt håndverk av høy kvalitet, som gjenspeiler naturen du kommer for å oppleve. Menyen på Flye1389 vil derfor være basert på sesongens råvarer. 

– Her vil vi at du skal spise maten med god samvittighet. Vi vet hvor den kommer fra, og noe av det kan vi også ha skutt selv. 

Vi har ambisjoner om å utvikle Flye1389 til et attraktivt serveringssted og aktivitetsbase i tett samspill med driften de allerede har på Gjendesheim en kort svipptur nordover fra Valdresflye. 

– Dersom gjestene ønsker en helaften på Flye1389 vil vi være behjelpelige med transport, enten det er fra Gjendesheim, Beitostølen eller andre nærliggende overnattingssteder. 

Langhelg i Jotunheimen

Vi er opptatt av å skape opplevelser for gjestene. Maten vil være et samlingspunkt uansett, men det er også mulig å gjøre mer ut av måltidene, som Farmers Dinner med lokale bønder og yoga på Norges tak. 

Valdresflye er et naturlig knutepunkt mellom høye fjell og vide vidder. Gjennom hele året er det enormt spenn i aktiviteter i området. Flye1389 vil være et naturlig samlingspunkt, både for de som tar turen en helg eller kveld på et planlagt arrangement, men også alle som reiser over Valdresflye, eller ønsker å avslutte skituren i solveggen med en iskald forfriskning. 

Velkommen!