Tidenes høstferie – i år med turbodager og utleie av elektriske stisykler!

Velkommen til høstens høydepunkt! Gjendesheim inviterer til høstferie med aktiviteter for både store og små fjellfanter.  Turbodager og piratcruise med Gjendebåten for barn, toppturer og elektrisk stisykling for voksne, og nydelig lokalmat med utsikt for alle med. Daglige båtavganger for Besseggen fram til og med lørdag 8.september.  Ses i høyden!

I skolens høstferie (uke 40) er vakre Sjodalen og Gjende på sitt mest fargerike og været er ofte forbløffende bra. Gjendesheim byr på en rekke aktiviteter og matopplevelser for å gi våre gjester beste Jotunheimen har å by på. 

Her er hva du har i vente i høsteferien:

  • Gjendebåten går hver  dag hele uke 40 fram til og med lørdag 8.september (book billett på forhånd på gjende.no), så turen over Besseggen er fortsatt innen rekkevidde før du setter vekk fjellstøvlene for i år.
  • Nytt av året er fire Turbodager for barn fra fire år og oppover i regi av DNT Barnas Turlag. 
  • Turistforeningen og Gjendebåten inviterer barna til fire dagers piratcamp med sjørøvertokt på selveste Gjende – 1000 meter over havet. 
  • Tradisjonen tro jobber vi med å få på plass kjentmann eller kjentkvinne som tar med gjester på toppturer i høstferien - mer info følger!

Nok en gladmelding i høstferien: Gjendesheim har fornyet og utvidet lageret sitt med topp moderne friluftsutstyr for utleie til grupper som overnatter på hytta. Siste nyhet er fem elektriske stisykler, fantastisk artig! Klikk her for oversikt over utleietilbudet

Booking av selve oppholdet gjøres via Gjendesheim sin digitale bookingløsning.  

Sånn, da er du informert og forhåpentligvis inspirert. Håper vi ser deg på høstens høydepunkt!

Vennlig hilsen bestyrer Marius

HEDERSGJESTER: I høstferien treffer du garantert lokale reinsdyr på Gjendesheim - både på tallerkenen og i terrenget.
HEDERSGJESTER: I høstferien treffer du garantert lokale reinsdyr på Gjendesheim - både på tallerkenen og i terrenget.

Skrevet av Sigurd Rønningen 24. august 2018