Høstferie full av høydepunkter!

VERDENS STØRSTE LEKELAND: På Jutulcamp ved Gjendeosen lærer barna tradisjonshåndverk i skinn, bein og tre i inspirerende omgivelser.
VERDENS STØRSTE LEKELAND: På Jutulcamp ved Gjendeosen lærer barna tradisjonshåndverk i skinn, bein og tre i inspirerende omgivelser. Foto: www.kristofferthuestad.com

I høstferien inviterer Gjendesheim til hakkespettdager, håndverkscamp, fjellpadling og toppturer. Gjendebåten går fortsatt hver dag og fjellet er aldri finere enn nettopp nå. Ses vi i høyden?

I skolens høstferie (uke 40) er vakre Sjodalen og Gjende på sitt mest fargerike og været er ofte forbløffende bra. Gjendesheim byr på en rekke aktiviteter og matopplevelser for å gi våre gjester det beste Jotunheimen har å by på. 

Her er hva du har i vente i høsteferien:

  • Gjendebåten går hver dag hele uke 40 (book billett på forhånd på gjende.no), så turen over Besseggen er fortsatt innen rekkevidde før du setter vekk fjellstøvlene for i år.
  • Nytt av året er Jutulcamp for barn for barn fra fire år og oppover med fantastiske Sofie Kleppe fra Jutulskinn.
  • De lommekjente kjernekarene i Gjendeguiden inviterer barna til Hakkespettcamp i tre dager – eller enkeltdager etter fritt valg.
  • Gjendeguiden er også ute med et nytt tilbud: Halvdags kajakktur på Gjende eller naboen Øvre Sjodalsvatn. Et eventyr på grønt fjellvann. 
  • Tradisjonen tro kommer Turbo-teamet fra Barnas Turlag til Gjendesheim i høstferien. Det betyr uteaktiviteter som turer, organiserte leker, bålmat og annen moro i nærområdet rundt hytta. De voksne kan delta på aktivitetene sammen med barna eller gå turer alene i området eller sammen med andre voksne. 
  • Gjendeguiden viser i høstferien veien opp "hemmelige" Jo-stigen fra Gjende rett opp til selve Besseggen – en tur for minneboka!

Nok en gladmelding i høstferien: Gjendesheim har fornyet og utvidet lageret sitt med topp moderne friluftsutstyr for utleie til grupper som overnatter på hytta. Klikk her for oversikt over utleietilbudet

Booking av selve oppholdet gjøres via Gjendesheim sin digitale bookingløsning.  

Sånn, da er du informert og forhåpentligvis inspirert. Håper vi ser deg på høstens høydepunkt!

Vennlig hilsen bestyrer Marius

HEDERSGJESTER: I høstferien treffer du garantert lokale reinsdyr på Gjendesheim - både på tallerkenen og i terrenget.
HEDERSGJESTER: I høstferien treffer du garantert lokale reinsdyr på Gjendesheim - både på tallerkenen og i terrenget.

Skrevet av Sigurd Rønningen 8. september 2019