Høsttilbud – bo 3 døgn betal for 2

Fra 22. august til 10. oktober får du som DNT-medlem et eksklusivt tilbud på opphold hos oss på Gjendesheim. Bo 3 døgn på hverdager med fullpensjon og betal for 2. Tilbudet gjelder også i høstferien!

Slik bestiller du:

Bestilling gjør du på e-post til gjendesheim@dnt.no

I e-posten skriver du:

  • Ankomst- og avreisedato 
  • Navn og medlemsnummer på alle i reisefølget
  • E-post og telefonnummer på kontaktperson i reisefølget

Tilbudet:

  • Gjelder kun på opphold mellom søndag og fredag,
  • I perioden fra 22. august t.o.m 10. oktober. 
  • Må bestilles på e-post direkte til hytta 
  • Kun for DNT-medlemmer, gjelder hele reisefølget.
  • Det er ikke mulig å dele opp dagene på flere hytter. 

Avbestilling:

Ved avbestilling 10 dager før ankomst betaler du kun 300 kr i administrasjonsegebyr. Avbestiller du mindre enn 10 dager før ankomst beholder vi verdien av 1 (ett) døgn for hele bestillingen som avbestillingsgebyr. 

Tips til turer og ting å gjøre på hytta

Gjendesheim er selve flaggskipet blant DNTs hytter, vakkert plassert ved en av de viktigste innfallsportene til den østlige delen av Jotunheimen. Rett utenfor dørstokken til Gjendesheim venter eventyrlige sommereventyr, spektakulære 2000-meterstopper og verdensberømte Besseggen og Gjende.

Se 10 tips til flotte turer rundt Gjendesheim 

Utforsk Jotunheimen på elsykkel

Klar for et elektrisk fjelleventyr? Oppdag Jotunheimen fra sykkelsetet! På Gjendesheim leier vi ut supre elsykler for hele familien - og sykkelvogner for de aller minste. Fatbikes har vi også - og masse sykkelturtips i Jotunheimen! 

Les mer elsykkel-utleie

Grønt kort 

Gjendesheim og DNT ønsker at enda flere skal ta kollektivt til fjells. Nå får gjester som tar buss til Gjendesheim gavekortet Grønt kort. Gavekortet gis til alle overnattende gjester som kommer med offentlig kommunikasjon til Gjendesheim i sommer. Gavekortet er på 100 kroner, og kan brukes på mat, alkoholfri drikke og aktiviteter på hytta. 

Les mer om Grønt Kort

Skrevet av Sigurd Rønningen 30. juli 2021