Ta buss til fjells (og ut på tur) i påska!

Påskeplaner? Aldri har det vært lettere å ta bussen til Jotunheimen - eller hoppe på påskebussen til og fra dagsturer rundt hytta!

Miljøvennlig, rimelig, effektiv og lettvint transport til din drømmetur i påskefjellet? I påsken kjører JVB inntil fem turer i hver retning over Valdresflye mellom Beitostølen og Gjendesheim Turisthytte DNT. Det vil si at det blir muligheter for å komme seg mellom Beitostølen og til Bygdin, Valdresflye, Gjendesheim, Maurvangen og Bessheim i begge retninger hver dag hele påsken.

Gjester på alle turiststedene kan komme seg opp på Valdresflye (veien åpner rett før påske), til Beitostølen på alpint, handling og til fjells på Valdresflye for nærkontakt med påskesola og Jotunheimen!

Påskebussen åpner muligheter, letter logistikken og kutter klimautslippene dine - rene påskekinderegget!

Påskebussen har god korrespondanse med Valdresekspressen Oslo - Beitostølen. Noen avganger korresponderer også til Oslo lufthavn. Se www.nor-way.no for rutesøk og billettkjøp.

Aldri har det vært enklere å planlegge bussturen til fjells - gå inn på www.en-tur.no og tast inn avreisested og ankomst Gjendesheim. Ser deg i Påske-Jotunheimen!

PS! Gjendesheim har gode bussforbindelser også i helgene tidligere på vinteren!

Skrevet av Sigurd Rønningen 7. februar 2020