Billetter ute nå: Toppturcamp 2020

Ute etter pudder, nye utfordringer og mer skikunnskap? Bli med på ei sosial helg i lag med andre vinterentusiaster på Jotunheimen Toppturcamp på Gjendesheim.

Første helgen i april inviteter vi til Jotunheimen Toppturcamp 2020 på Gjendesheim!

Har du lyst til å kjenne mestringsfølelse, sol i ansiktet og vind i håret mens du svinger deg ned fra en spektakulær 2000-meter topp i godt selskap? 3.–5. april er det duket for årets toppturcamp på Gjendesheim. Her tilbyr vi forskjellige toppturer og skredkurs lagt etter ditt nivå, med dyktige guider og gode rammer. Ikke minst er toppturcampen en sosial møteplass for alle som elsker ski og snø. Se hele programmet her.

Festivalpass
Festivalpasset koster kr. 1199,- (1299,- for de som ikke er abonnenter av Fri flyt). Dette gir deg tilgang til toppturcampen med ute-konsert, foredrag, workshop, grilling, konkurranser, filmvisning, fjellpøbb med mer! I tillegg kan du være med på guidet tur/kurs til kr. 590,-. Kost og losji kommer i tillegg. KJØP FESTIVALPASS

Overnatting
Sov godt på Gjendesheim turisthytte. I tillegg til herlig lokalmat- og fjellbrygg, kan vi friste med badestamp som varmer både kropp og sjel. Hvis du ønsker fullpensjon kan du bestille på forhånd på Gjendesheim.

Flere camper
Jotunheimen Toppturcamp blir også avholdt på Spiterstulen (17.–19. april) og på Leirvassbu (24.–26. april). 

Mer info
Les mer om vinterens største happening.

Det er rift om plassene, så kast deg rundt og book billett til årets ypperste skifestival!

Foto: Jotunheimen Toppturcamp

Skrevet av Elizabeth Schei 18. november 2019