Topptur med kjentmann i Jotunheimen

Lyst til å utforske Jotunheimens mest spektakulære topper? Bli med vår kjentmann Steinar Lauritzen på en opplevelsesrik helg fra Gjendesheim i vinter.

Fra februar til april kan du bli med oss på tur i glitrende Jotunheimen. Denne kjentmannsturen er ikke en guidet tur eller kurs, men en fin, trygg og sosial tur i følge med den drevne skikjøreren Steinar Lauritzen. Han viser vei og bidrar til at gruppa får en opplevelse som går rett inn i minneboka.

Kjentmannsturene går fra Gjendesheim og er ikke altfor krevende toppturer. Turmål er ikke fastsatt, men legges opp etter ønske og vær. Populære turmål er Heimdalshø (1843 moh.), Høgdebrotet (2226 moh.), Besshø (2258 moh.), Besseggen (1743 moh.) eller andre topper i nærheten av Gjendesheim. Det velger vi sammen!

Alle turene kan gjennomføres på fjellski eller randonnée, og det er en forutsetning at du har en viss erfaring med bruk av slikt skiutstyr fra før. For alles sikkerhet må samtlige deltakere minimum ha sender-mottaker-utstyr, dette kan også leies på Gjendesheim. Vi leier også ut skiutstyr.

Alle kjentmannsturer, toppturer, hundekjøring og vinterkurs finner du på aktivitetssiden. 

Pris: 700,- per pers (900,- for ikke-medlemmer av DNT) + opphold

Foto: Matt Pain

Velkommen til ditt vintereventyr!

Steinar Lauritzen er en durkdreven skigåer og gleder seg til å ha med deg på tur.
Steinar Lauritzen er en durkdreven skigåer og gleder seg til å ha med deg på tur.