Begynt å drømme om vinterferien?

Foto: Kjell Erik Reinhardtsen

Vi har gjort mer enn det! Gjendesheim og Jotunheimen gir deg tidenes vinterferie, enten du vil du på topptur, skredkurs, yoga, kjøre hundeslede eller bare kjenne knitrende snø under skia. 

Før du aner det, banker vinterferien på døra. For at du ikke skal stå der med lua i hånda, bør du planlegge den allerede nå. Vi åpner vintersesongen 15. februar og ønsker alle velkommen til en fantastisk vinterferie:

Opptur med Gjendeguiden

De lokale veiviserne i Gjendeguiden tar deg med på topptur, skred- og toppturkurs – hva med en uforglemmelig vintertur over Besseggen?

Vintercamp med DNT ung
Er du mellom 16–26 år og har lyst på en sosial, artig og utfordrende vinterferie? Bli med på fire herlige dager i Jotunheimen med Gjendesheim som base. Det blir skiturer, trugeturer, snøhulegraving, topptur, telting og god stemning.

Hundekjøring – hver eneste dag!

Ta med hele familien og bli med de flinke og trivelige hundesledekjørerne i Jotunheimen Husky Logde på tur. De tilbyr formiddags -og kveldsturer, heldagsturer og 2-dagers villmarkscamp i telt. 

Yoga og villmarksspa

Finn roen i fjellheimen. På Gjendesheim blir det fjellyoga med nydelig utsikt, villmarksspa og lokalprodusert kvalitetsmat.

Vinterlek for barna

Gjendesheim er et vintereldorado for lek og moro! Rett utenfor hytta kan dere bygge snøhuler og borger, ake – eller hva med en skihoppkonkurranse? 

Lokalmat og total avslapning

Kald etter turen? Rett utenfor hytta har vi en herlig badestamp som varmer både kropp og sjel. Etterpå kan dere nyte nydelig lokalprodusert mat med høvelig drikke til. 

Avlyst Gjennom Jotunheimen

Fellestur
29. mars 2020
(8 dager)

Jotunheimens mangfold og kuperte terreng er ideelt for dyktige skiløpere! På denne turen vil du hele veien nyte utsikten mot ...

Passer spesielt for Voksne
Arrangeres av DNT Oslo og Omegn

Avlyst Trygge toppturer i Jotunheimen

Fellestur
3. april 2020
(3 dager)

Er du glad i topptur, men ønsker mer erfaring i trygge omgivelser? Turen gjennomføres som to dagsturer i nærheten av Gjendesheim ...

Passer spesielt for Fjellsportinteresserte
Arrangeres av DNT fjellsport Oslo

Avlyst Hundekjøring med eget spann – hver dag

Fellestur
4. april 2020
(3 timer)

Nyhet! I vinter samarbeider Gjendesheim med Jotunheimen Husky Lodge om hundekjøring på Valdresflya, i Sjodalen og Veodalen. Turer hver eneste dag! TURER OG PRISER:  Formiddagstur ...

Passer spesielt for Voksne og Barn
Arrangeres av DNT Oslo og Omegn

Avlyst Topptur i Jotunheimen – på fjellski fra Valdresflye

Fellestur
4. april 2020
(9 timer)

  Bli med Gjendeguiden på topptur i Jotunheimen – dagstur på fjellski.  Gira på ski, men ikke sikker på hvor ferden bør gå? Kanskje ...

Passer spesielt for Fjellsportinteresserte
Arrangeres av DNT Oslo og Omegn

Avlyst Besseggen vintertur – randonnée

Fellestur
5. april 2020
(1 dag)

Opplev klassikeren Besseggen på vinteren. Over 60 000 går turen om sommeren, men på vinteren kan en nærmest gå der alene. ...

Passer spesielt for Fjellsportinteresserte
Arrangeres av DNT Oslo og Omegn
Se 14 flere turer og aktiviteter  

Skrevet av Elizabeth Schei 2. januar 2020