Begynt å drømme om vinterferien?

Foto: Kjell Erik Reinhardtsen

Vi har gjort mer enn det! Gjendesheim og Jotunheimen gir deg tidenes vinterferie, enten du vil du på topptur, skredkurs, yoga, kjøre hundeslede eller bare kjenne knitrende snø under skia. 

Før du aner det, banker vinterferien på døra. For at du ikke skal stå der med lua i hånda, bør du planlegge den allerede nå. Vi åpner vintersesongen 15. februar og ønsker alle velkommen til en fantastisk vinterferie:

Opptur med Gjendeguiden

De lokale veiviserne i Gjendeguiden tar deg med på topptur, skred- og toppturkurs – hva med en uforglemmelig vintertur over Besseggen?

Vintercamp med DNT ung
Er du mellom 16–26 år og har lyst på en sosial, artig og utfordrende vinterferie? Bli med på fire herlige dager i Jotunheimen med Gjendesheim som base. Det blir skiturer, trugeturer, snøhulegraving, topptur, telting og god stemning.

Hundekjøring – hver eneste dag!

Ta med hele familien og bli med de flinke og trivelige hundesledekjørerne i Jotunheimen Husky Logde på tur. De tilbyr formiddags -og kveldsturer, heldagsturer og 2-dagers villmarkscamp i telt. 

Yoga og villmarksspa

Finn roen i fjellheimen. På Gjendesheim blir det fjellyoga med nydelig utsikt, villmarksspa og lokalprodusert kvalitetsmat.

Vinterlek for barna

Gjendesheim er et vintereldorado for lek og moro! Rett utenfor hytta kan dere bygge snøhuler og borger, ake – eller hva med en skihoppkonkurranse? 

Lokalmat og total avslapning

Kald etter turen? Rett utenfor hytta har vi en herlig badestamp som varmer både kropp og sjel. Etterpå kan dere nyte nydelig lokalprodusert mat med høvelig drikke til. 

Skrevet av Elizabeth Schei 2. januar 2020