Begynt å drømme om vinterferien?

Foto: Kjell Erik Reinhardtsen

Vi har gjort mer enn det! Gjendesheim og Jotunheimen gir deg tidenes vinterferie, enten du vil du på topptur, skredkurs, yoga, kjøre hundeslede eller bare kjenne knitrende snø under skia. 

Før du aner det, banker vinterferien på døra. For at du ikke skal stå der med lua i hånda, bør du planlegge den allerede nå. Gjendesheim åpner for vintersesongen fredag 20. februar og ønsker alle velkommen til en fantastisk vinterferie:

Opptur med Gjendeguiden

De lokale veiviserne i Gjendeguiden tar deg med på topptur, skred- og toppturkurs – hva med en uforglemmelig vintertur over Besseggen?

Hundekjøring – hver eneste dag!

Ta med hele familien og bli med de flinke og trivelige hundesledekjørerne i Jotunheimen Husky Logde på tur. De tilbyr formiddags -og kveldsturer, heldagsturer og 2-dagers villmarkscamp i telt. 

Vinterlek for barna

Gjendesheim er et vintereldorado for lek og moro! Rett utenfor hytta kan dere bygge snøhuler og borger, ake – eller hva med en skihoppkonkurranse? 

Lokalmat og total avslapning

Kald etter turen? Rett utenfor hytta har vi en herlig badestamp som varmer både kropp og sjel. Etterpå kan dere nyte nydelig lokalprodusert mat med høvelig drikke til. 

Nærområdet rundt Gjendesheim byr på alt fra enkle, barnevennlige turer til krevende toppturer – alt med fantastisk natur og utsikt.​​​​​​​ Finn din tur i aktivitetskalenderen nedenfor og kom deg til fjells! Turtilbudet oppdateres kontinuerlig.

Skredkurs i Jotunheimen | Tindeveileder Sondre Kvambekk | Få plasser igjen

Kurs
3. desember 2021
(3 dager)

Ny på randonnée? Dreven i vinterfjellet, men lysten på å lære mer om trygg ferdsel før en ny, herlig vintersesong? ...

Passer for alle
Arrangeres av

Skredkurs i Jotunheimen | Tindeveileder Sondre Kvambekk | Fullbooket

Kurs
14. januar 2022
(3 dager)

Dette kurset er fullbooket, men fortvil ikke: Du finner masse andre vinterkurs og aktiviteter på www.gjendesheim.no! Ny på randonnée? Dreven ...

Passer for alle
Arrangeres av

Vinterferie med hundekjøring på Gjendesheim (6-12 år)

Fellestur
20. februar 2022
(4 dager)

Opplev Gjendesheim i sin fineste vinterdrakt i vinterferien og prøv deg som hundespannfører! Gjendesheim er en tilgjengelig vinterperle i Jotunheimen og Barnas turlag ...

Passer spesielt for Barn
Arrangeres av DNT Oslo og Omegn

NF skredkurs alpint, Gjendesheim

Kurs
24. februar 2022
(4 dager)

Ønsker du solid skredinstruksjon krydret med gode skiopplevelser i spektakulær, urørt natur? Da er dette kurset noe for deg. Lær deg ...

Passer spesielt for Voksne, Ungdom og Fjellsportinteresserte
Arrangeres av DNT Oslo og Omegn

Skitur og hundekjøring i Jotunheimen - Gjendesheim

Fellestur
3. mars 2022
(4 dager)

Voff, voff! En fantastisk mulighet for dere som har drømt om å kjøre eget hundespann! Her blir det en perfekt kombinasjon ...

Passer spesielt for Voksne
Arrangeres av DNT Oslo og Omegn
Se 11 flere turer og aktiviteter  

Skrevet av Elizabeth Schei 28. august 2020