Fjellet kaller, gründere!

Gründerfestival i Jotunheimen! Velkommen til Slow Business Adventure 9.-12.september

Hva er Slow Business Adventure?

Slow Business Adventure er en internasjonal konferanse som samler 300 grunnleggere av små bedrifter fra Norge, Europa og verden.

Lær av førsteklasses foredragsholdere. Oppdag nye opplevelser. Bygg meningsfylte relasjoner. I en fjellheim til å miste pusten av. 

Delta på Slow Business Adventure, og reis hjem fylt av kunnskap, inspirasjon og energi - med et stort nettverk og et klart bilde av veien fremover. Samt kunnskapen og verktøyene som får deg dit.

Hvem er Slow Business Adventure for?

Snow Business Adventure er utviklet for deg som er grunnlegger av en bedrift og bruker digitale verktøy for å markedsføre, selge eller levere tjenester, erfaringer eller produkter.

Både freelancere, småbedriftseiere, digital markedsførere, produsenter og gjerne bønder er invitert!

Uansett tittel: Er du et friluftsmenneske og ser på din virksomhet som en mulighet til å leve et mer eventyrlystne liv, så er Slow Business Adventure en ypperlig anledning for både påfyll og utvikling. 

Hva har du igjen for å delta på Slow Business Adventure?

Utvikle bedriften din med skreddersydde muligheter for å koble til og lære.

  • Vår "konferansesal" er ikke støyende og overfylt, det er en nasjonalpark!
  • På Gjendesheim kan du enkelt finne et rolig sted å ha en dyp samtale - den perfekte starten for et livslangt vennskap.
  • Verkstedene er små grupper på 10-25 personer - du blir kjent med verkstedsledere og får fart på forretningsutviklingen.
  • Det sosiale programmet er opprettet slik at du enkelt får nye forbindelser fordi du deler erfaringer, hvorvidt det er på en workshop, fotturer, utendørsaktiviter eller blindsmaking av lokalt håndverksøl.
  • Alle - både foredragsholdere og deltakere - samles rundt bålet om kvelden for ærlige leirbålsamtaler.
  • Vi spiser sammen i sosialt og faglig fellesskap.
  • Slow Business Adventure er nettverksbygging på norsk vis, som lar deg høste forretningsmessige fordeler i årene som kommer.

Gründer? Bedriftseier? Digitale nomade? Bonde? Nysgjerrig?

Skrevet av Sigurd Rønningen 17. juni 2019