Lokalmat med utsikt - og innsikt

Måltidene på Gjendesheim skal være en opplevelse på lik linje med naturen og turene gjester besøker oss for. Derfor bruker vi lokale råvarer så ofte vi kan, og kjøper kun inn fra norske leverandører.

Gjendesheim ønsker å servere deg måltider basert på tradisjoner, kultur og råvarer som omgir oss i fjellheimen. Gjennom et tett samarbeid med en rekke lokale og økologiske matprodusenter byr vi på smaken av det lokale, rene og ekte.

For å gi deg en ekte, ren og lokal matopplevelse har vi utviklet vårt eget matmanifest: 

MÅLTIDENE PÅ GJENDESHEIM SKAL VÆRE:                               

• Lokale. Helst med råvarer fra dalførene rundt oss.

• Kortreiste. Vi serverer kun norsk kjøtt.                  

• Rene. Vi serverer aldri oppdrettsfisk.                        

• Gode. Gjerne i selskap med høvelig drikke.            

…og aller helst servert deg med en historie om de fremoverlente lokalmatprodusentene vi samarbeider med. På denne veggen blir du litt bedre kjent med noen av dem!

På Gjendesheim er vi stolte av å kunne by gjestene våre nydelige lokale råvarer levert av framoverlente lokale fjellbønder - du treffer dem alle på Gjendesheim sin lokalmatside. 

Skrevet av Sigurd Rønningen 30. mai 2019