Grønn transport til hvit vinter!

HVITE GLEDER: Gjendeguiden inviterer til en rekke kurs og guida vinterturer fra Gjendesheim. Foto: Kjell Erik Reinhardsen

Tenk grønt - opplev hvitt: Ta tog og buss til og fra Jotunheimen i vinter!

Nyhet! DNT Oslo og Omegn setter opp egne busser mellom Otta og Gjendesheim i vinter. Til Otta går det både tog og ekspressbusser. Dette gjør vi for at du skal kunne komme deg enkelt, greit og raskt til fjells fra og med februar til og med april (datoer og avgangstider til høyre).

Gjendesheim holder dørene åpne allerede fom uke 8 - vinterferie - til 1.mai, i vinter er det både kjekt og enkelt å ta seg en helgetur eller et ukesopphold uten egen bil. Gjendesheim tilbyr kurs, skiturer og aktiviteter omtrent hver helg i vinter - blant annet i samarbeid med Gjendeguiden. Komplett aktivitetskalender for Gjendesheim finner du her: https://bit.ly/2PCkFZq

Foretrekker du å nyte vinterfjellet i godt selskap innendørs, byr Gjendesheim på nydelig mat, topp stemning, nydelig panorama fra trivelig peisestue, vedfyrt badestamp og pizzaovn så sant været tillater det.

Glitterheim er betjent 22/3-22/4 og her kan man benytte selvbetjeningshytta når betjent hytte er steng.

Turforslag 1:
Fredag: Tog til Otta. Buss til Gjendesheim. Middag og overnatting.
Lørdag: Skitur til Glitterheim
Søndag: Skitur til Veoli. DNT-buss ca kl. 15 til Otta. Tog hjem.

Turforslag 2:
Fredag: Tog til Otta. Buss kl 12 fra Otta til Gjendesheim. En liten skitur rekker du før middag og overnatting.
Lørdag: Dagstur i området. Her kan du gå både flatt, bratt og kupert.
Søndag: En finfin skiopplevelse rekker du før bussen går til Otta kl. 14.30. Tog fra Otta

Turforslag 3:
Å bo på Gjendesheim mange dager er å anbefale. Da får du skikkelig roen, og muligheter til å bli godt kjent i området.
Fredag-søndag - 10 dgr
Vinterferien (uke 8)
Påske

Turforslag 4:
Gå gjennom Langsua, Jotunheimens forgård, og besøk de fine selvbetjeningshyttene der. Avslutt på Gjendesheim med deilig middag og full service før du tar bussen hjem.

Skileie på Gjendesheim:
På Gjendesheim kan du leie ski - både fjellski og randonèski- komplett utstyr! Ta kontakt med Gjendesheim for å holde av utstyr.

Pris DNT-bussen:

DNT-medlemmer: kr 280,- Ikke-medlemmer: kr 330,-
Prisen inkluderer frakt av ski og bagasje/sekk (1 kolli pr pers + ski). Ingen rabatt for barn.

BILLETTER:

Bussruta Otta-Gjendesheim:
Klikk deg inn på denne lenka, finn datoen du ønsker å bestille bussbillett i ramme på høyre side, og bestill billett på nett: https://www.dntoslo.no/aktiviteter/102211/861072/

Bussruta Gjendesheim-Otta:
Klikk deg inn på denne lenka, finn datoen du ønsker å bestille bussbillett i ramme på høyre side, og bestill billett på nett: https://www.dntoslo.no/aktiviteter/102320/861188/

YTTERLIGERE INFO OG VILKÅR:
Billettene må kjøpes på nett minimum to virkedagerdager før avreise. Ingen refusjon ved avbestilling. Det er ikke tillatt å ta med hunder på bussen.

Vi gjør spesielt oppmerksom på at de oppsatte ankomsttider er cirkatider. Ved ekstraordinære forhold kan det oppstå forsinkelser. DNT Oslo og Omegn fraskriver seg ethvert ansvar for eventuelle følger av forsinkelser.
Alle bussene kjører fra Otta stasjon.

Bussjåfør har passasjerliste. Hvis ledige plasser på Otta kan man bli med bussen.

VIKTIG! Det er også satt opp returbusser fra Gjendsheim, med mulighet for påstigning Bessheim, Hindsæter og Veoli (Glitterheim): Se datoer og rutetider til høyre.

Velkommen til vinterfjellet!

BUSS  OTTA - GJENDESHEIM

Her er alle avgangsdatoer fra Otta til Gjendesheim med stopp på Veoli (Glitterheim), Hindsæter og Bessheim - alle avganger kl 12:00:

Søndag 17. februar 2019
Fredag 8. mars 2019
Fredag 22. mars 2019
Fredag 29. mars 2019
Fredag 5. april 2019
Fredag 12. april 2019
Fredag 14. april 2019
Fredag 17. april 2019
Fredag 21. april 2019