Bli reiselivslærling på Jotunheimens største turisthytte!

AKTIV LÆRING: Gjendesheim er DNTs mest besøkte hytte og byr på en spennende og variert hverdag som lærling.
AKTIV LÆRING: Gjendesheim er DNTs mest besøkte hytte og byr på en spennende og variert hverdag som lærling. Foto: Kjell Erik Reinhardtsen Photography

På utkikk etter lærlingplass? Vi søker reiselivslærling! Kombiner bratt læringskurve med eventyrlige omgivelser på Gjendesheim!

Søker du en rik lærlingetid der natur og kultur er en integrert del? Da kan Gjendesheim være din lærlingeplass! I tett samarbeid med lærlingkontoret Gudbrandsdalen søker vi nå etter en lærling innen reiselivsfaget. Ved å velge oss, får du solid faglig oppfølging og kulturell innføring i et av Norges vakreste naturområder. 

Vi sørger for at du får den praktiske og teoretiske kunnskapen som skal til for å kunne bestå fagprøva. Utover det legg vi til rette for at du får kunnskap om lokal natur og kultur, og at du får et sosialt nettverk med andre lærlinger.

Hvert år har lærlingekontoret også en mengde arrangementer som du kan delta på som lærling. I løpet av læretida vil du få invitasjoner til turer på Besseggen og Galdhøpiggen, til rafting, trugetur, klatrepark, moskussafari og mye annet. På Gjendesheim har vi topp skiutstyr for alle typer vinterturer og stisykler av høy kvalitet for oppdagelsesturer på to hjul i sommersesongen.

PS! Lærlingekontoret tilbyr også lærlingeplass på mange andre spennende bedrifter innen en rekke fagområder i fjellheimen nord i Gudbrandsdalen - du finner dem alle påwww.laerlingekontoret.no 

Vi ønsker å gi deg en rik læretid i hjertet av Jotunheimen - søk selv eller tips en venn!

Mer info om alle lærlingebedrifter i regionen og kontaktinfo finner du på www.laerlingkontoret.no

Her er en smakebit fra Nasjonalparkriket - fjellregionen som Gjendesheim ligger i hjertet av: 

LÆRERIKET: Er dette utsikten fra din lærlingeplass?
LÆRERIKET: Er dette utsikten fra din lærlingeplass? Foto: www.kristofferthuestad.com/Nasjonalparkriket

Skrevet av Sigurd Rønningen 5. april 2018