Korkveld i vinterfjell // Fullmånekonsert på Gjende

Skru opp lyden, finn fram kalenderen og legg første marshelg til Gjendesheim - vi lover en fortryllende og magisk helaften i vinterfjellet toppet med levende korsang under fullmånen på Gjende-isen med selveste Jotunheimen som kulisse.

NYTT KOR vinker farvel til asfaltjungelen og setter kursen for Gjendesheim første lørdag i mars - gjør det samme, og vi garanterer en unik fjell- og musikkopplevelse!

NYTT KOR henter sitt reportoar fra islandsk, norsk og svensk vikingtid og folketradisjon, samt fra populærmusikken. Kveldens reportoar er øvd inn spesielt for anledningen.

Dette er første kveld etter fullmåne, så lyssettingen kan fort bli spektakulær - og skulle værgudene slå seg vrange vil selve konserten bli holdt inne i den stemningsfulle peisestuen på Gjendesheim med panoramautsikt over Gjende.

NYTT KOR varmer opp med en sang under middagen tidlig på kvelden, og runder av moroa med spretne ekstranummere i peisestua for de som vil ta seg et glass eller en kopp før de finner køya.

Vil du være med på de høye toner i høyfjellet så heng på!

Billetter er gratis for Gjendesheim sine gjester.

Booking av opphold på www.gjendesheim.no/booking - gi oss gjerne beskjed dersom du tenker å få med deg korkonserten under oppholdet.

Skrevet av Sigurd Rønningen 29. januar 2018