Sail&Ski sommerskitur med Gjendebåten

Lørdag 9.juni kaster Gjendebåten loss med oppstemte skientusiaster ombord - med kurs for topptur på ski til en av stortoppene i hjertet av Jotunheimen! Dette er en kombinert båt- og skitur du aldri vil glemme. Her venter spektakulær skikjøring på nydelig slushføre ned mot Gjende, etterfulgt av forfriskninger ombord på Gjendebåten. Når vi legger til kai ved Gjendesheim etter endt dyst, venter vedfyrt badestamp, afterski, knallbra festmiddag og livemusikk utover kvelden.

Vi håper du blir med på turen og feirer at skisesongen topper ut på beste vis, og at nå venter fjellsommeren med alle opplevelsene den byr på.

Det er kun 48 plasser på Sail&Ski - så førstemann til Gjende!

PROGRAM SAIL&SKI 2017

Fredag 8.juni:

• Ankomst med middag på Gjendesheim laget av lokale råvarer.
  • Informasjon om turalternativene neste dag
  • Presentasjon av førerne

Lørdag 9.juni:

• Avgang med Gjendebåten til Memurubu/Gjendebu kl 7:30
  • Toppskitur i spektakulære omgivelser. Ved dårlig føre tar vi dere til fjells på fottur eller på sykkeltur.
  • Retur med Gjendebåten på sen ettermiddag/tidlig kveld med forfriskninger ombord
  • Vedfyrt badestamp og afterski på Gjendesheim
  • Treretters festmiddag laget av ypperlige lokale råvarer
  • Livemusikk til natta senker seg over Gjende

Søndag 10.juni

• Her ønsker vi å tilby ulike aktiviteter som dere kan delta på hvis dere har lyst. Vi jobber med å sette opp ulike alternativer (stisykling og kajakk) på søndag, og kommer tilbake med priser. Ta med egen stisykkel eller turkajakk om du har!

PAKKEPRIS SAIL&SKI JOTUNHEIMEN: 3450,-

Prisen inkluderer:

• Helpensjon på Gjendesheim fredag-søndag inkludert festmiddag lørdag kveld
  • Båt tur-retur Memurubu/Gjendebu fra Gjendesheim med forfriskniger ombord
  • Lokalkjente førere som kjenner ulike muligheter for fine skiturer
  • Fri entré afterski og vedfyrt badestamp på Gjendesheim
  • Liveband på Gjendesheim
  • Foredrag på Gjendesheim

Ikke inkludert i prisen:

• Det er mulig å leie komplett randonnéeutstyr og skredsikkerhetsutstyr på Gjendesheim. Ta i så fall direkte kontakt med Gjendesheim for å leie utstyr (husk å oppgi skostørrelse og lengde på ski).
  • Ønsker du å delta på aktiviteter søndag (stisykling eller kajakk) kommer dette i tillegg.

BESTILLING:

Direkte til Gjendesheim på gjendesheim@turistforeningen.no

YTTERLIGERE INFORMASJON:

Har du spørsmål om arrangementet tar du direkte kontakt med Gjendeguiden: gjendeguiden@gmail.com

Velkommen til Sail&Ski!

Hilsen Gjendesheim, Gjendebåten, Jotunheimen Toppturcamp, Gjendeguiden og Besseggen Fjellsport.

Følg oss på Facebook og Instagram.

Vi er en del av Reinens Rike og medlem av Nasjonalparkriket

Sail&Ski sommerskitur med Gjendebåten

Hopp ombord i den splitter nye Gjendebåten og bli med på eksotisk skitur på Norges tak - vi garanterer tidenes sesongavslutning! Lørdag 9.juni kaster Gjendebåten loss med oppstemte skientusiaster ombord - med kurs for ...