Intro skred- og randonnéekurs i Jotunheimen

25. februar 2018 kl. 16:00
Fjellsportinteresserte
Gjendesheim, DNT Oslo og Omegn

Velkommen til ei svært lærerik randonnée og skredhelg på Gjendesheim!

Fredag kveld: Turplanlegging og skredvett-teori i kjellerstua. Oppstart etter middagen kl. 20:00. Alt fra utstyrsgjennomgang, planlegging av ruta, trygge veivalg, ulike tester og værfenomen du bør være obs på i forhold til skredfare.

Lørdag: Etter en god frokost kl. 08:00, der vi smører dobbel niste, er det klart for å ut i fjellet. Dagen består av praktiske øvelser ute i terrenget, der fokuset ligger i læring og praktisk tilnærming til det å være på en fjelltur på ski med skredfokus. Vi er ute til ca. 16:30, litt avhengige av været, før vi trekker ned til Gjendesheim der stampen er varm fra kl. 17:00. Kl. 19:00 blir det servert en fantastisk treretters middag laget på lokale råvarer. Etter middag har vi det sosialt i kjellerstua med litt film, foredrag, historier etc.

Søndag: Etter en god frokost kl. 08:00, hugs dobbel niste, er det klart for nok en dag ute i fjellet. Denne dagen er det  praktiske øvelser ute i terrenget, der fokuset ligger i læring og praktisk tilnærming til det å være på en fjelltur på ski, som står på programmet. Vi går gjennom trygge veivalg, sporvalg, skiteknikk, enkle ting som gjør turen artigere og gruppedynamikk. Vi er tilbake på Gjendesheim ca. kl. 15:00, slik at dere får dusja og skifta før dere kjører hjem.

Vi tilstreber å ha maks 6 deltakere per veileder på våre kurs.

Pris: To dagers introkurs med alle måltider og overnatting i to døgn på firemannsrom

4490,- (DNT-medlemmer) Drikke og evt. utstyrsleie kommer utenom.

Kurset arrangeres av Gjendeguiden AS, i samarbeid med Gjendesheim.

Booking per Mail til gjendesheim@turistforeningen.no (oppgi dato og kursnavn)

Spm ang kurs og innhold sendes pr Mail til: gjendeguiden@gmail.com

Intro skred- og randonnéekurs i Jotunheimen

Velkommen til ei svært lærerik randonnée og skredhelg på Gjendesheim! Fredag kveld: Turplanlegging og skredvett-teori i kjellerstua. Oppstart etter middagen kl. 20:00. Alt fra utstyrsgjennomgang, planlegging av ruta, trygge veivalg, ...