Friluftsklubben #FUN

Fellestur

Dato
1. september 2020 kl. 14:30 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn, Ungdom
Turtyper
Fellestur, , Topptur, Hundekjøring, Dntung, Skogstur, Klatring, Sosialt, Padling, Trugetur, Turorientering, Hengekøye, Hodelykt, Friluftslek, Matpåbål, Vennskap
Arrangører
Asker Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
Friluftsklubben #FUN
Dette arrangementet er over!

Friluftsklubben #FUN 5-7 trinn

Fast hver tirsdag etter skolen, hele året, foruten i skolens ferier. 

Vi er klare for lek, latter, litt bøll og fine naturoppplevelser i nærområdet! Denne tirsdagen prøver vi fiskelykken. Vi har utstyr. Husk å kle dere godt etter vær og vind.

Arrangementet er gratis. 

Aktiviteten gjennomføres i tråd med regler om smittevern. Våre aktivitetsledere vil ha gjennomgått opplæring om dette. Det er svært viktig at deltakerne er inneforstått med at de ikke deltar derom de er syke eller har forkjølelsessymptomer. Det er også viktig at vi holder 1 meters avstand. Dersom dette ikke overholdes, kan vi dessverre ikke gjennomføre. MEN vi har stor tro på at dette lar seg gjennomføre og at vi fortsatt skal ha det gøy på tur på tross av restriksjoner!

For evt smittesporing må vi nå vite hvem som deltar, og vil registrere deltakerne ved ankomst. 

Tid: kl 14.30-17.00

Oppmøtested: Friluftshuset i Borgenveien 100, 1388 Borgen.

Husk: Kle dere godt etter årstiden! Husk, vi er ute hver gang.

 

Sees!

 

 

Hva er Friluftsklubben #FUN?

Går du i 5-7 trinn? Liker du å være i aktivitet og har lyst til å være med på å utforske Asker både høyt og lavt? Bli med oss på tur!

Hver tirsdag gjennom hele året, foruten skoleferier, arrangerer vi Friluftsklubben #FUN. Mat på bål, topptur, uteleik, spillkvelder, klatring, padling, hundekjøring, trugetur, turorientering, hodelykttur, samhold og gode friluftsopplevelser. Vi ser at mat er viktig, og hver gang vil vi lage mat enten på bål eller primus eller evt andre alternativer i bålforbudsperioder.

Tilbudet er for deg som liker tanken på å teste ut aktiviteter sammen med andre -helt uavhengig om du har prøvd fra før eller ei. 

Tilbudet er gratis og uten påmelding. De gangene vi har påmelding, vil dette opplyses spesifikt under aktiviteten på hjemmesiden. Du trenger ikke være medlem av DNT for å delta på denne aktiviteten.

Det er våre stødige og herlige ungdomsledere som er ledere på denne aktiviteten. De har aktivitetsledererfaring i DNT-regi, og er klare for å bidra til å skape latter, glede mestring og gode friluftsopplevelser disse tirsdagene! 

Tilbudet gjennomføres med midler fra Asker Kommune , Viken Fylkeskommune og Gjensidigestiftelsen.

Friluft Ung Natur #FUN

Sees!

Friluftsklubben #FUN

Friluftsklubben #FUN 5-7 trinn Fast hver tirsdag etter skolen, hele året, foruten i skolens ferier.  Vi er klare for lek, latter, litt bøll og fine naturoppplevelser i nærområdet! Denne tirsdagen prøver vi ...

Kontaktinformasjon: