Yoga på Friluftshuset (litt-øvet)

Annet

Fra dato
17. august 2020 kl. 19:00
Til dato
12. oktober 2020 kl. 20:15
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Annet, Yoga, Friluftshuset, Dntungoslo, Friluftsflow-Yoga
Arrangører
Friluftshuset Sørenga, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
12631
Dette arrangementet er over!

Er du interessert i yoga? 
DNT og Gnist Yoga tilbyr kurs i yoga som passer for de som har gjort yoga tidligere og har kjennskap til grunnleggende øvelser som solhilsener.

Yogalærer Jeanette Olsen fra Gnist Yoga har undervist yoga på Friluftshuset de siste 2,5 årene og er utdannet yogalærer i Mexico. Hun har en raus og uformell stil som mange deltakere setter pris på. Timene er vinyasa-inspirerte, en yoga som er relativt dynamisk, hvor pust koordineres med bevegelse for å finne flyten. Det blir også innslag av pranayama (pusteøvelser) og korte meditasjoner.

Timene foregår innendørs i Bystua på Friluftshuset til DNT Oslo og Omegn på Sørenga i en uformell setting. Friluftshuset tilbyr ellers et bredt spekter av aktiviteter, fra buldring til kajakkkurs. Stedet ligger idyllisk til ved Sørenga Sjøbad, så kanskje frister det med et bad etter yogaen?

Ha på deg myke klær eller treningstøy som ikke er altfor stramt. Vi har yogamatter til utlån, men ta gjerne med egen yogamatte om du har.

Kurs 8 uker: Mandager, 17. august til 12. oktober (unntak av 5. oktober i høstferien)
Varighet: kl. 19:00-20.15 (litt øvet 75 min)
Pris: kr 1760,- pr kurs (ikke-medlemstillegg for de over 26 år kr. 150,-)

Vi følger FHIs retningslinjer til smittevern, og det innebærer blant annet : 1 meter avstand mellom deltakere, ingen berøring i timer, ekstra renhold av kontaktflater. Personer som føler seg syke må holde seg hjemme, og det kan bli aktuelt at deltakerne må ha med egne matter. 


• For spørsmål om kursinnhold, kontakt Jeanette på www.facebook.com/gnistyoga eller hei@gnistyoga.no
• For spørsmål om bestilling og betaling, kontakt Friluftshuset på friluftshuset@dntoslo.no

PS: Vi setter også opp kurs for nybegynnere på mandager kl. 17.30-18.30. Søk på "Yoga på Friluftshuset (grunnleggende)" for å finne den påmeldingen.

Yoga på Friluftshuset (litt-øvet)

Er du interessert i yoga?  DNT og Gnist Yoga tilbyr kurs i yoga som passer for de som har gjort yoga tidligere og har kjennskap til grunnleggende øvelser som solhilsener. Yogalærer ...

Kontaktinformasjon: