Topptur med kjentmann // Jotunheimen

Fellestur

Dato
29. februar 2020 kl. 09:00 - 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangører
Gjendesheim, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Få plasser igjen! Bli med på en opplevelsesrik helg på Gjendesheim med trivelige kjentmann Steinar Lauritzen og hyttevertinne Anne Taagvoll!

Kjentmannsturen er ikke en guidet tur eller kurs, men en trivelig, trygg og sosial tur i følge med Steinar som viser vei og bidrar til at gruppa får en god opplevelse.

Kjentmannsturene er ikke altfor krevende toppturer fra Gjendesheim. Turmål er ikke fastsatt, men legges opp etter ønske og vær. Populære turmål er Heimdalshø (1843 moh.), Høgdebrotet (2226 moh.), Besshø (2258 moh.), Besseggen eller andre topper i nærheten av Gjendesheim.

Alle turene kan gjennomføres på fjellski eller randonnée, og det er en forutsetning at du har en viss erfaring med bruk av slikt skiutstyr fra før. For sikkerheten sin skyld må alle deltakerne minimum ha sender-mottaker-utstyr, dette kan også leies på Gjendesheim. Vi leier også ut skiutstyr.

Fredag: Oppmøte i peisestua kl. 21:00 fredag kveld etter middag, for gjennomgang og planlegging av turen som går påfølgende dag.

Lørdag: Vi spiser frokost og smører oss en stor og god nistepakke, før vi drar i retning turmålet kl. 09:00 Etter turen er det middag ved langbordet på Gjendesheim.

Søndag: Frokost og hjemreise.

Pris: 700,- per pers (900,- hvis ikke medlem) + opphold

Påmelding og bestilling av tur, opphold og måltider: https://gjendesheim.dnt.no/bestilling/

Krav:
* Erfaring med fjellski eller randonnée
* Sender-mottaker-utstyr (kan også leies på Gjendesheim)

Kjentmannsturene er kun et tilbud for Gjendesheim sine gjester.

Velkommen til ditt vintereventyr!

Topptur med kjentmann // Jotunheimen

Få plasser igjen! Bli med på en opplevelsesrik helg på Gjendesheim med trivelige kjentmann Steinar Lauritzen og hyttevertinne Anne Taagvoll! Kjentmannsturen er ikke en guidet tur eller kurs, men en trivelig, ...

Kontaktinformasjon: