Førjulskveld på Sæteren Gård

Sæteren Gård, Bærum Turlag , DNT Oslo og Omegn , Gutta på Skauen
Oslomarka (se kart)
12589

Rømmegrøt og spekemat er inkludert i billetten og serveres fra kl 19. Drikke kjøpes på stedet. Mulighet for påfyll av drikke, kaker og kaffe i pausen.

Vi ordner med bordplassering for alle. Kjøper dere billett sammen er dere også sikret å sitte sammen.

2 km å gå opp til Sæteren Gård fra Øverland P-plass eller velg å starte fra Steinsskogen, Haga eller andre steder.

Velkommen til en stemningsfull kveld på Sæteren.

Mat & konsert 425,- (medlem/ikke-medlem)

Konsertstart ca 19.30 (to sett med pause)

Billetter/påmelding: til høyre på denne side.

Hvis du ønsker å bestille flere enn 4 billetter kan du sende en epost til jan.gussias@dntoslo.no

Mer info om Gutta på Skauen: https://www.gps-kultur.no

Førjulskveld på Sæteren Gård

Stemningsfull kveld på Sæteren Gård med god mat akkompangert av toner fra Gutta på skauen. Rømmegrøt og spekemat er inkludert i billetten og serveres fra kl 19. Drikke kjøpes på stedet. Mulighet ...