Historisk tur i Trandumskogen

Fellestur

Dato
17. november 2019 kl. 12:00 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Høst, Skogstur, Krigshistorie
Arrangører
Ullensaker Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Akershus Øst (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ullensaker Turlag inviterer til historisk tur i Trandumskogen. Åse Mørk fra Ullensaker Museum vil være vår guide på turen. Hun forteller en sterk og bitvis skremmende historie om hva som skjedde i området under krigen, så derfor er ikke dette en tur for barn.

Etter guidingen går turen gjennom Aurmoen Landskapsvernområde,
bl.a. forbi Aurtjern hvor vi tar en rast og spiser matpakka vår. Denne runden blir ca 3,5 km og går på sti og veier. Noen steder er det ganske gjørmete, så ta på gode sko/støvler.

Totalt vil turen være ca 5 km i lett terreng, Det vil være med tuledere.

Det blir både interessant historiefortelling  og en tur i et fint skogsområde. Det er mulig å delta kun på guiding og historiefortellingen.

Veibeskrivelse: Fra Jessheim - kjør E6 nordover. Ta av ved skilt mot Hauerseter/Nordkisa og kjør Hauerseterveien vestover til Li. Følg derfra skilter mot Trandumskogen. Det er ca 15 km fra Jessheim.

Parkering/oppmøte: Parkeringsplasssen ved Trandumskogen. Her vil turlagets beachflagg være satt opp.

Vi ønsker velkommen til sesongens siste tur!

 

Merk: På våre turer tar vi bilder og noen ganger video som vi benytter til markedsføring i sosiale media og på våre nettsider. Hvis du ikke ønsker å bli avbildet eller publisert på slike medier ber vi deg ta kontakt med en av våre turledere ved turens start, så tar vi selvfølgelig hensyn til det.

Historisk tur i Trandumskogen

Ullensaker Turlag inviterer til historisk tur i Trandumskogen. Åse Mørk fra Ullensaker Museum vil være vår guide på turen. Hun forteller en sterk og bitvis skremmende historie om hva som ...

Kontaktinformasjon:

  • Åsa Andersson
  • Tlf. 97 98 95 64

Turledere:

  • Kirsti Jenny Bakke
  • Håkon Mangerud
  • Anita Hungerholt
  • Åsa Andersson