Overnattingstur til Lillomarka og Fjellvang - turmat, eventyrkveld og annen moro (DNT Oslo 26-45 år)

Fellestur

Fra dato
16. november 2019 kl. 10:30
Til dato
17. november 2019 kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26 - 45
Dette arrangementet er over!

Bli med oss på en skikkelig koselig tur når høstmørket kommer krypende for oss mellom 26 og 45 år. Selve gåturen er fra Solemskogen til Fjellvang med retur dagen etter - men vi velger forskjellige ruter de to dagene. På hytten blir det ulike aktiviteter - blant annet ber turlederne om opplæring i bruk av primus og annet "feltutstyr":-)

Vi legger opp tl en rolig tur inn til Fjellvang på lørdag. Litt avhengig av endelig rutevalg blir dette en tur på 6-7 km. Når vi kommer frem til hytta, installerer vi oss og så går vi ut og tester ut primus og/eller bål. Turlederne er IKKE eksperter på dette, så vi vil gjerne ha litt tips av dere. Ta derfor gjerne med egen primus og gode forslag til gode ting vi kan lage ute. Husk skikkelig varme klær, sånn at vi orker å være mye ute.

Etterhvert trekker vi inn og lager litt middag inne. På kvelden blir det det litt underholdning og aktiviteter. Turlederne har noen ideer til «program» men har ikke bestemt oss endelig.

Søndag står vi opp, koser oss med frokost og rydder oss ut av hytta. Så går turen tilbake i retning Solemskogen. Vi stopper trolig på Lilloseter for en liten spisepause og mulighet for å kjøpe seg noe godt. Turen avsluttes på Solemskogen.

Det koster 400 kr å være med. Dette dekker overnatting på Fjellvang og felles middag og frokost, pluss litt ingredienser til matlaging ute. Betalingsinformasjon sendes ut ved påmelding.

Det er avgang Solemskogen kl 10.30 lørdag. For de som reiser kollektivt er det mulig å ta buss 56 fra Storo kl 10.00. Det er også parkeringsplass på Solemskogen.

Ta med klær og nødvendig utstyr for en overnatting, lakenpose, varme klær (!!!), hodelykt, matpakke til lunsj lørdag, evt primus (hvis du har). Det er sent på høsten og det er viktig med støvler som tåler en del. Husk å ha litt plass i sekken for å bære felles mat.

Overnattingstur til Lillomarka og Fjellvang - turmat, eventyrkveld og annen moro (DNT Oslo 26-45 år)

Bli med oss på en skikkelig koselig tur når høstmørket kommer krypende for oss mellom 26 og 45 år. Selve gåturen er fra Solemskogen til Fjellvang med retur dagen etter - ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ingvild Østvedt
  • Sverre Tvinnereim