BUSS, BÅT, TOG OG BIL TIL FJELLS

Gjendesheim er lett å nå med godt kollektivtilbud store deler av sesongen - og bilvei fram til døra fra E6 Gudbrandsdalen hele året!

BUSS

I sommersesongen går ekspressbusser og lokalbusser til Gjendesheim. Rutetidene varierer noe, finn din avgang ved å klikke deg videre i tabellen nederst på siden – søk hos NOR-WAY bussekspress

PS! Tar du bussen til Gjendesheim, gir vi deg grønt verdikort på 100 kroner - eller 50 prosent rabatt på all utstyrsleie elsykkel inkludert!

TOG

Togstasjonen på Otta har ankomst fra Oslo, Trondheim og Åndalsnes flere ganger daglig. Herfra går det bussavganger til Gjendeseheim - se info i avsnittet over.

Ruteplanleggeren en-tur.no anbefales som et meget godt springbrett til fjells!

PRIVATBIL

Det går bilvei helt frem og det er parkering ved hytta. Fra Gudbrandsdalen (E6) kjører du via Otta eller Sjoa til Randsverk og videre til Gjendesheim. Kommer du fra Valdres kjører du via Fagernes til Beitostølen og over Valdresflya til Gjendesheim.

BÅT 

Javisst kan du komme deg til Gjendesheim med båt! Gjendebåten anløper både Memurubu (Besseggen), Gjendebu og Gjendesheim flere ganger daglig fra juni til oktober - og kan fint kombineres med rutebusser. Gjendebåten tar også med ryggsekken din om du vil gå med lettere dagstursekk over Besseggen eller Bukkelægret. Rutetider og billettbooking finner du på gjende.no

NB: Historiske M/B Bitihorn går i rute på fjellsjøen Bygdin, og kan fint kombineres med turetapper og bagasjetransport på Gjendebåten for flotte rundtturer i Jotuneheimen. Rutetider og billettbooking for Bitihorn finner du her.

LEIE AV TRANSPORT

Gjendesheim tilbyr henting og transport for gjester som bor på Gjendesheim fra buss- og togstasjoner på Beitostølen, Otta og i Vågå.

Vi tilbyr også transport av personer, sykler og utstyr etter avtale ut fra Gjendesheim for våre gjester i romslig 8-seters elbil.

Les mer og bestill transport!

VINTER OG VÅR:

Det er helårsvei fram til døra på Gjendesheim fra E6 Gudbrandsdalen - også i vintersesongen. Ankomst via Vågå eller Sjoa i Gudbrandsdalen. 

Nasjonal turistveg Valdresflye brøytes normat til påske og stenges normalt i desember. Vær obs på nattestengt fram til 17.mai og ved dårlig vær. Sjekk www.vegvesen.no

Parkere ved Gjendesheim?

Klikk på parkeringsikonet for info!

Lader for elbil: 

Gjendesheim har ladere for alle elbiler, klikk her for info